ANNONS

Maggans Adventskalender 15 dec

/

lucka15

I dag har vi den 15 december och vi fortsätter vår resa ända fram till julafton. I dagens lucka hittar vi ett riktigt fint paket! En av er som deltar vinner nya Yoga Book från Lenovo som är värd hela 4995 kr! Hej och hå, Tomten är verkligen generös!

Yoga Book är en tunn och snygg 2-i-1 surfplatta som det går det att göra anteckningar eller skisser på det osynliga tangentbordet direkt med en vanlig penna. Det speciella tangentbordet blir också upplyst och finns där när du behöver det men försvinner när du inte gör det. Med Yoga Book är det lätt att vara kreativ och låta fantasin flöda – när som helst och var som helst. Mer om vinsten och Yoga Book hittar du HÄR.

Svara rätt på frågan nedan OCH MOTIVERA hur du skulle kunna uttrycka din kreativitet genom att använda Yoga Book. Använd formuläret för att skicka in ditt svar och motivering. Fungerar inte svarsformuläret i din läsare går det också bra att mejla ditt svar till tomas@gsonventure.se. Märk ditt mejl med ”Maggans Adventskalender”. Lycka till!

Vad heter den typ av tangentbord som Yoga Book har, som finns där när du behöver det och försvinner när du inte gör det?

Rätt svar: Halo-tangentbord och vinnare blev Kylie Larsson i Karlstad som också rimmade så vackert! Grattis!

Egentligen är jag en designer i mitt hjärta;

Att vara kreativ kan även lindra livets smärta.

Man kan förlora sig själv i sin egen värld;

Tankarna kan ifrån vardagsstress ta en färd.

Rita, skissa, fantisera och vara produktiv;

En Yoga Book behöver jag verkligen i mitt liv.

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00