ANNONS

Maggans Adventskalender 14 dec

/

lucka14

10 dagar kvar till självaste dopparedagen. Varesig det är julafton eller ej vill man alltid ha gott kaffe, eller hur? Om det dessutom är ett kaffe som gör gott känns det extra bra.  I dagens lucka hittar vi fantastiskt kaffe från Zoégas. Fyra av er fantastiska människor vinner 3 paket var! 

Den 28:e upplagan av Zoégas julkaffe är en fyllig mörkrost på 100 procent Arabicabönor från bland annat de egna hållbarhetsprojekten i Kenya samt södra Indien och Brasilien. Förpackningsdesignen är illustration av designstudenten Esther Gichuhi som deltog i Zoégas designtävling bland kvinnliga designstudenter på University of Nairobi under våren. Förutom att se sin illustration på Zoégas julkaffe vinner Gichuhi också en betald praktikplats på den internationella reklambyrån Ogilvy & Mather under 6 månader.

Årets julkaffeblandning består av 100 procent mörkrostade Arabicabönor av mycket hög kvalitet från våra hållbarhetsprojekt i Kenya, samt från frodiga kullar i södra Indien och Brasilien. Den juliga blandningen har toner av körsbär och mörk choklad och passar särskilt bra till Stiltonost, fikon, knäck och pepparkaka. Gött ju!

Mer om årets designer och om kaffet hittar du HÄR. 

Som vanligt svarar du rätt på frågan nedan. Använd kontaktformuläret och glöm inte skicka med namn och adress så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du vinner. Strular kontaktformuläret i din läsare kan du också mejla ditt svar till tomas@gsonventure.se. Märk ditt mejl med ”Maggans Adventskalender”. Lycka till!

Årets julkaffe är bland annat på bönor från samma afrikanskt land som Esther kommer ifrån. Vilket?

Rätt svar: Kenya. Vinnare blev: Ann-Charlotte Karlsson Trollhättan, Margareta Admeus Malmö, Anette Ruster Göteborg och Conny Davidsson i Nässjö. Grattis! 

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00