ANNONS

Maggans Adventskalender 13 dec

/

lucka13

Lucia idag och lucka nummer 13! I dag hittar vi ytterligare fina smycken från Magdalenas egen kollektion i samarbete med VJ Since 1890. Du har idag chansen att vinna ett snyggt halsband i silver med tillhörande örhängen. Totalt värde ca 900 kr. Vad du vinner ser du på bilden ovan och mer info om produkterna finns givetvis på www.vjsince1890.se

VJ Since 1890 är ett svenskt varumärke som grundades för över 120 år. De ledord företaget arbetar efter när de tar fram kollektioner av smycken är kvalitet och exklusivitet. Med historia och tradition tar de fram nya smycken, smycken i silver och guld, smycken för varje tillfälle i livet.  Mer om kollektionen och även guldkollektionen hittar du på www.vjsince1890.se, där du också hittar återförsäljare i hela landet. Perfekt nu i julklappstider! 

För att ta del av mer nyheter och erbjudanden följ gärna Vj Since 1890 på Instagram och på Facebook.

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret för att skicka in ditt svar. Glöm inte namn och kontaktuppgifter tillsammans med ditt svar så vi kan nå dig om du vinner. Fungerar inte formuläret av någon anledning i din läsare så mejla ditt svar till tomas@gsonventure.se och märk mejlet med ”Maggans Adventkalender”. Lycka till!

Vj Since 1890 har återförsäljare i hela landet, till och med längst upp i Kiruna. Hur många återförsäljare finns det i Kiruna? 

A: 2 st  B: 4 st  C: 3 ST.

Rätt svar: 2 st. Vinnare blev Louise Lindqvist i Åseda. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00