ANNONS

Maggans Adventkalender 12 dec

/

lucka12

En ny härlig måndag och den 12 december skriver vi i almanackan idag. Med det öppnar vi också lucka 12 i vår kalender så klart. I dag hittar vi ett fint Skylanders-paket! Vinnaren får: 1 Skylanders Imaginators Starterpack (PS4), 2 Senseis, 2 Kristaller, 1 målarbok, 1 paket kritor, 2 gnuggisar (tatueringar), 2 kartor med klistermärken. Paketet är värt ca 1000 kr. 

Spelet vänder sig till barn från 7 års ålder och blandar tv-spel med faktiska leksaker. Leksakerna sätts på en portal och hamnar på så sätt inuti tv-spelet, rena magin för barn. I spelet kämpar du sedan tillsammans med dina Skylandersfigurer mot den onda Kaos som vill ta över Skylandsvärlden. I Skylanders Imaginators får du dessutom för första gången möjligheten att skapa din alldeles egna Skylandersfigur, vilket gör att barnen får möjlighet att använda sin kreativitet och skaparförmåga och sedan se sin figur få liv i spelet. Endast fantasin sätter gränserna och de kan själv välja vilket utseende, namn, vilka krafter, färger, och färdigheter hjälten ska ha.

Starterpaketet innehåller det nya äventyret Skylanders Imaginators, portalen som laddar upp de fysiska figurerna i spelet, två sensies, samt en Kristall för att skapa din egen figur. Mer om Skylanders hittar du HÄR. 

Som vanligt tävlar du genom att svara rätt på frågan nedan. Använd svarsformuläret och glöm inte skriva med dina kontaktuppgifter så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen med dig. Fungerar inte kontaktformuläret i din läsare går det också fint att mejla ditt svar till tomas@gsonventure.se. Märk ditt mejl med Maggans adventskalender. Lycka till!

Vad heter skurken i Skylanders?

Rätt svar: Kaos. Vinnare blev : Anja Lennartsson i Färjestaden. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00