ANNONS

Maggans Adventskalender 11 dec

/

lucka11

I dag är det den 11 december och 2 dagar kvar till Lucia. I dagens lucka hittar vi boxar från Loddo.se. Vi har fått förmånen att tävla ut hela 3 boxar till 10 st vinnare! Varje vinst är värd 295 kr.

Loddo är en tjänst för dig som är nyfiken och gillar överraskningar. Boxen innehåller spännande & varierande produkter för hela hushållet.

– Upptäck allt från mat, städ, tvätt, hygien till förbrukningsvaror.

– Innehållet är en överraskning (värde ca. 200-350 kr).

– 99 kr/box, leverans varannan månad – ingen bindningstid.

Läs mer om Loddo på www.loddo.se och följ dem gärna på Facebook och Instagram

Är du nyfiken och vill prova tjänsten har vi också fått ett fint erbjudande att dela med oss av. – Prenumerera på Loddo.se! Du får 30% rabatt på första köpet om du anger koden mgjul

Som vanligt tävlar du genom att svara rätt på frågan nedan. Använd svarsformuläret och glöm inte skriva med dina kontaktuppgifter så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen med dig. Fungerar inte kontaktformuläret i din läsare går det också fint att mejla ditt svar till tomas@gsonventure.se. Märk ditt mejl med Maggans adventskalender. Lycka till!

Vad innehåller Loddo?

Rätt svar: Mat, städ, hygien och förbrukningsvaror. Lite allt möjligt kan man säga:-) De 10 vinnarna blev: Svend Holm Eslöv, Cissi Juhlin Valdermarsvik, Anna Svedberg Frösön, Karin Ringdahl Fjällkinge, Tommy Ax Karlskrona, Joanna Doweyko Lund, Mia Bergfalk Göteborg, Emma Persson Jonstorp, Maria Wärne Påfvelsson Trollhättan och Sara Brodin i Umeå. Grattis! 

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00