ANNONS

Maggans Adventskalender 10 dec

/

kalender10

Exakt två veckor kvar till julafton och vi skriver den 10 december i dagens almanacka. I dagens lucka hittar du gott kaffe från NESCAFÉ. Ekologiskt och fairtrade, precis som det skall vara! Du tävlar om det nya kaffet som kommer till dig i en söt liten box om du blir den lyckliga vinnaren. Totalt lottar vi ut 5 st boxar.

Nya NESCAFÉ Lyx Organic & Fairtrade. Kaffen är gjort av 100% Arabica-bönor som är ekologisk och Fairtrade certificerat för att sikre goda förutsättningar för kaffeodlare och en mer hållbar framtid. NESCAFÉ Lyx Organic & Fairtrade är en lyxig och mellemrostat kaffe. Det är ett ekologisk kaffe met frisk och kristallklar karaktär med toner av sötsyrliga citrus-frukter, gröna druvor och röda ljusa bär. Ett lätt pirrande och behagligt kaffe med skönt balanserad friskhet och eftersmak med toner av ljus choklad. Mer om kaffet och om NESCAFÉ hittar du HÄR. 

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Använd svarformuläret nedan och skriv med dina kontaktuppgifter tillsammans med ditt svar. Alternativt mejlar du ditt svar till tomas@gsonventure.se. Lycka till!

Vad är NESCAFÉ:s nya kaffe skapat med? 

1:  Hållbart odlade Arabica-bönor  2: Hållbart odlade Bruna-bönor  3: Hållbart odlade Africa-bönor

Rätt svar: 1. Vinnare blev: Gert Rönnlid Simrishamn, Sara Källström Hönö, Mikaela Appelqvist Karlskrona, Malin Svensk Björck Järvsö och Marlene Kroon i Malmö. Grattis till er!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00