ANNONS

Maggans Adventskalender 9 dec

/

lucka9

15 dagar kvar tills Tomten kommer! I dagens lucka, lucka nr 9 hittar vi ett riktigt coolt set från Activision och Guitar Hero. Ett riktigt partypaket värt hela 549 kr. Detta kan bli ditt, att behålla eller att ge bort i julklapp.

Den 7e Oktober släpptes Guitar Hero Live Supreme Party Edition! Ett partypaket med två gitarrer som är perfekt att spela på förfesten, eller efter en god middag hemma med vännerna och/eller familjen. Guitar Hero Live fylls kontinuerligt på med massa nya låtar och inom alla olika musikgenrer, så det finns definitivt något för alla smaker.

Du kan läsa mer om Guitar Hero Live här.

Vid det här laget har du lärt dig att du svarar rätt på frågan och använder svarsformuläret nedan för att vara med och tävla, alternativt mejla ditt svar till tomas@gsonventure.se. Lycka till!

Hur många knappar har gitarr-kontrollens hals ?

Rätt svar: 6 st. Vinnare blev Mari Berglund i Malmö. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00