Resesällskap, min senaste bok och Storytel

Jag gillar att läsa böcker på mina resor och särskilt när jag är ensam (utan barn och man). Ofta blir det när jag sticker till Kurridutt/Postkodlotteriet. När jag kör bil, lagar mat?

 Jag läser både ”riktiga” böcker som man kan ta på och lyssnar i mobilen.

 Vad gäller böcker till Charlie så föredrar jag att ligga och titta och läsa för honom i böcker som vi har i handen. Vi tittar på bilderna och läser tillsammans. Blir en mysig och viktig stund.

wp-image-1883107660jpg.jpg

Nu har jag börjat samarbeta med Storytel som jag tycker är den tjänst som är absolut bäst. Det finns ju en uppsjö av tjänster och jag har provat ett par stycken. Drömmen för mig och vad jag önskar är också att få ut min senaste bok – Mitt perfekta liv, som ljudbok. Jag jobbar på det för jag tror den skulle vara lite kul att just lyssna på:-). 

Hoppas den hamnar på Storytel i framtiden!

Min första bok – ”Det ska bli ett sant nöje…” finns som ljudbok, inläst av fantastiska Helena af Sandberg. Har du inte läst den eller lyssnat på den så hittar du den HÄR. 

img_1195

Just nu läser jag – Livet efter dig., skriven av Jojo Mojes. Rekommenderas! Finns också som ljudbok.  Sköna och duktiga Tomas som jobbar med mig har också tipsat mig om Buthler & Öhrlund och deras serie om Silverbielke. 

Otäck? Bra? Vågar jag? 

Det kom ju en helt ny i serien precis nu också, så jag har ju att göra ett tag framåt om jag ger mig in i den.

img_1196

Jag har redan ett konto hos Storytel men har du inte det är det perfekt att prova nu. Testa Storytel och få tusentals ljudböcker direkt i din mobil!! 

Klicka på länken och prova Storytel helt gratis i 30 dagarErbjudandet gäller t.o.m 31/12

Bestsellers och prisbelönta deckare, svindlande romaner och mäktiga biografier på både svenska och engelska. Med Storytel får du obegränsad tillgång till tusentals ljudböcker direkt i din mobil! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få!
Med Storytel får du obegränsat med ljud- och e-böcker direkt i mobilen. Storytel är världens första tjänst för strömmande läslyssning och sedan lanseringen 2005 har mer än 1 000 000 ljudböcker lyssnats på genom tjänsten, som fungerar till alla smarta telefoner. Storytel har en offlinefunktion som även gör det möjligt för användarna att lyssna på ljudböcker även när det inte finns tillgång till internetuppkoppling.

Lyssnar du på böcker eller köper du dem för att ha dem i din hand? När och var lyssnar du? Jag brukar ju be er om tips så tipsa mig gärna om nya eller gamla favoritböcker! Spelar ingen roll om de finns som ljudbok, e-bok eller vanlig. Jag behöver mer tips!

Inlägget är ett samarbete med Storytel som jag hoppas blir långt, givande och roligt!

KRAM! x

 

 1. Hej ☺
  Kan rekommendera Jussi Adler-Olsen’s serie om avdelning Q om du inte läst/hört dem. Lättlyssnade, spännande, fängslande o med lite roliga karraktärer.
  Är ingen nitisk lyssnare men försöker lära mig att faktiskt lyssna o inte segla iväg någonstans. Har grav dyslexi så det skulle vara fantastiskt att få det att funka. Lyssar ibland när jag är ute m hunden o när jag är själv hemma o gör alla tråkiga sysslor, men allra helst när jag står i dushen – det är nog då jag har lättast för att hänga med. Ska ta o prova lyssna på Silverbjelke jag med
  Mvh/ Ann-Louise

 2. Anna skriver:

  Kan verkligen rekommendera Silverbjelke serien! Otroligt bra, så den måste du lyssna på. Har haft storytel i några år och är så nöjd, helt klart bäst!
  Lyssnar nu på ”det hänger en ensam ängel i skogen” 2 böcker i en serie, kan verkligen rekommendera de också! Väldigt spännande!

 3. Stina skriver:

  Vilka ljuuuvliga glasögon! Eller så är det bäraren som lyfter dem. ^^ Var kommer de ifrån?

 4. Lyssna på ”Stanna innan du går” av Åsa Bonelli. Okej jag är partisk för det är en av mina bästa vänner som skrivit den, men jag läser mycket böcker o det här är en härlig feelgoodroman med en passion som det glöder om.

 5. Sara skriver:

  Du kommer älska boken Livet efter dig 🙂 så bra.
  Men, du måste sen bara fortsätta med Arvet efter dig, lika bra den …

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..