ANNONS

Maggans Adventskalender 8 december

/

lucka8

Tiden går fort när man har roligt. Självaste julafton närmar sig med stormsteg!  I dagens lucka, lucka nummer 8 hittar vi riktigt mjuka och härliga klappar från Beach House. En vinnare vinner 2 st superfina juliga påslakanset, Snowflake, och en av er vinner  1 st nattlinne Snowflake + 1 par ulliga varma Alpaca Socks. 1:a & 2:a pris alltså! Totalt värde på luckan: ca 4300:-! 

Beach House Company började marknadsföra högkvalitativa jersey-sängkläder i utvalda Europeiska länder 2009. Varumärket associerar i första hand till sovrummet och förmedlar västamerikansk kustkänsla genom sin Beach House image. Stilen och färgerna reflekterar den känsla av enkelhet och avslappning som man får från produkterna. 

Beach House sängkläder är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som t-shirts är gjorda av! 

Fördelarna med singlejersey i sängkläder – förutom att det är strykfritt! – är att det andas bättre än tätvävda lakan, draperar sig på ett följsamt sätt och att få saker kan mäta sig med dess mjuka yta. ”Like sleeping in your favorite t-shirt”

Mer om Beach House hittar du på www.beachhousecompany.com.

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Skriv med dina kontaktuppgifter tillsammans med ditt svar så vi vet vart vi ska skicka Tomten med paketet om du vinner. Alternativt mejlar du ditt svar på tomas@gsonventure.se och märker ditt mejl med dagens lucka. Lycka till!

Hur många dofter finns i Beach House doftljusserie?
Rätt svar: 4 st. Vinnare: 1:a pris gick till Henrik Waara i Stockholm och 2:a pris gick till Camilla Waxin i Uppsala. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00