ANNONS

Maggans Adventskalender 7 dec

/

elsalucka7

Dagarna bara flyger i väg och vi är redan på lucka 7. Sjutton dagar kvar tills den riktiga Tomten kommer! I dagens lucka har du chansen att vinna valfri väska från Love Moschino & Elsaleonie.com.Värde hela 749-2399kr!

Elsaleonie.com – shopping online för modemedvetna tjejer och kvinnor. Elsaleonie.com inspirerar med de senaste modenyheterna och trenderna och representerar ett stort antal handplockade och noga utvalda varumärken. Följ gärna Elsaleonie på Instagram för att få inspiration och nyheter. 

Som en extra present till dig och er under vecka 49: 20% rabatt på allt i shoppen med rabattkoden: GRAAF. Perfekt nu i julklappstider!

Tävlar gör du genom att svara rätt på frågan nedan. Använd kontaktformuläret för att skicka in ditt svar och glöm inte att skriva med dina kontaktuppgifter så vi får tag i dig om du vinner. Alternativt mejlar du ditt svar till tomas@gsonventure.se och märker ditt mejl med ”adventskalender”. Lycka till!

Vad kallas valutan i elsaleonie´s vip-clup?

Rätt svar är Pix. Vinnare blev: Elin Valkonen i Göteborg. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00