ANNONS

Maggans Adventkalender 5 dec

/

LUCKA5

Dagens lucka innehåller en helt fantastisk bärbar högtalare från JBL värde hela 1200 kr! Vi har kommit över en st som nu kan bli din!

Flip 3 är en liten men kraftfull bärbar högtalare från JBL. Den är stänksäker, har 10 timmars batteritid, högtalartelefon och kan sammankopplas med andra Flip 3-högtalare för en större ljudupplevelse. Dessutom är den liten som en PET-flaska, så den är lätt att ta med sig på resan. I oktober kom JBL ut med en specialutgåva, JBL Flip 3 Special Edition varav Squad Green nu kan bli din!

JBL Flip 3 finns tillgänglig hos flertalet återförsäljare till ett rekommenderat cirkapris av 1200 SEK. Läs mer om den kraftfulla högtalaren HÄR. 

För att vinna så svarar du rätt på frågan nedan, sedan är det bara att hålla tummarna att det är just du som har turen med dig. Används svarsformuläret och glöm inte att skriva med dina kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig om du vinner. Lycka till!

Hur många färger kommer JBL Flip 3 Special Edition i?

Rätt svar : 8. Vinnare blev Carina Nyberg Lundmark i Arboga. Grattis!!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00