ANNONS

Maggans Adventskalender 4 dec

/

lucka4

I dag öppnar vi lucka nr 4. Här hittar vi fina paket från Lego Duplo. Paketet ni tävlar om är LEGO DUPLO Stor Byggarbetsplats värde hela 699 kr! Totalt har vi kommit över 3 st paket som vi nu tävlar ut!


Små byggarbetare kommer att älska dessa tre byggbara fordon. Röj upp på platsen med den banddrivna bulldozern innan du lastar av nytt byggmaterial från lastbilen. Använd sedan kranen med klon och den rörliga kranarmen för att hissa upp klossar och bygga ett hus. LEGO® DUPLO® klossar är särskilt utformade för att vara säkra för små barn. Innehåller tre DUPLO byggarbetare som uppmuntrar till massor av rolig rollek. Mer info om byggarbetsplatsen hittar du HÄR. 

Svara rätt på frågan nedan och du är med i tävlingen. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter tillsammans med ditt svar och som vanligt använder du svarsformuläret nedan. Lycka till!

Vilket fordon finns inte med i LEGO DUPLO Stor Byggarbetsplats?

1: Cykel  X: Lastbil 2: Grävskopa

Rätt svar: Cykel. Vinnare blev: Gunilla Karnefors Hisingsbacka, Anna Grevellius Göteborg och

Sara Dahl Velazquez  i Hägersten. Grattis till er! 

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00