ANNONS

Maggans Adventskalender 3 dec

/

lucka3

Vi är några dagar in i december och julkänslan blir allt mer påtaglig. Det gillar vi! Idag öppnar vi lucka nr 3 i Maggans Adventskalender och där hittar vi naturlig kosmetika från tidlösa HH Mineral Cosmetics!

Delta för en chans på ett komplett kit för naturligt vacker hy. Vinsten är till ett värde av hela 1 175 kr. Perfekt för dig som älskar smink! 

Paketet innehåller följande produkter: Foundation – 329 kr, Finish – 329 kr, Concealer – 129 kr, Kabuki Brush – 259 kr

och Concealer / Eyeshadow Brush – 129 kr.

HH Mineral Cosmetics produkter består av 100% rena mineraler och är helt naturligt. Med moderna ingredienser som ger ett naturligt solskydd och oändlig hållbarhet så kommer din hy att tacka dig. 

Självklart matchas sminket med minst lika intressanta kampanjer och en inspirerande hemsida för att visa upp de fantastiska produkterna. Mer information och inspiration på www.hhmineralcosmetics.se!

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Använd svarsformuläret och glöm inte skriva med dina kontaktuppgifter och adress så vi vet vart vi ska skicka din vinst om du har turen med dig. Lycka till!

Vad erbjuder HH Mineral Cosmetics sina kunder för att enkelt hitta rätt nyans?

Rätt svar: Upp till 10 gratisprover. Vinnare blev: Charlotte Magnussson i Älmhult. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00