ANNONS

Maggans Adventskalender 2 dec

/

LUCKA2

I dagens lucka hittar vi världens finaste bokstavsklossar av märket Uncle Goose, träleksaker överlag har blivit så populärt på sistone! Dessa bokstavsklossar kommer från samma butik som även säljer de magnetiska träklossarna, www.träklossar.se. Vinsten är ett paket svenska ABC-klossar, värde 499 Sek.

Att leka med bokstavsklossar är ett utmärkt sätt att lära barnen alfabetet.

Dessa klossar är helt giftfria och produceras i USA av snabbväxande Basswood som växer nära fabriken vid området kring The Great Lakes. Mer om klossarna hittar du HÄR. 

För att deltaga i tävlingen anmäler du dig till Träklossar.se:s nyhetsbrev, samt svarar rätt på frågan nedan. Glöm inte ange dina kontaktuppgifter tillsammans med ditt svar i svarsformuläret nedan. Lycka till!

Vilket märke är det på de coola träleksakerna som är magnetiska och som finns på träklossar.se ?

Rätt svar: Tegu. Vinnare: Caroline Frisk i Stockholm. Grattis!

Tävlingen pågår ett dygn, fram till vi byter ”lucka” nästföljande dag. Vinnarna utses av representant för Magdalena Graaf / magdalenagraaf.se och presenteras i aktuellt tävlingsinlägg i efterhand. Givetvis kontaktar vi vinnarna personligen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00