Preventivmedel och stjärt

Idag har jag en liten ego fixardag! Gyn, psykologen och Sophies julmingel.

Promenerar i skrivandets stund, och måste passa mig för att INTE gå in i några lyktstolpar.

Ska smita in till min kinatant och se om hon har några bra örter mot rastlöshet och dålig sömn. Stefani har svårt att komma till ro om kvällen…

En burk magnesium och lite kinahockuspockus kommer nog göra susen för henne. Det måste vara många intryck? Hon pluggar svenska ett par kvällar i veckan, NY familj? Och ett galen jäkla hopkok som våran. Stackarn! Kan inte vara lätt…..

Nu tjejer kommer jag anklaga er om det blir bu (hehe) och hylla er om det blir bäääää

Spiral har 95% av er rekommenderat istället för att ta p-sprutan. Sprutan rekommenderar jag iochförsig inte heller någon längre. Har haft konstanta blödningar i 6 månader 

Är på väg till apoteket för att hämta ut den (Spiralen) NERVÖS! 

Trots att jag är 40+ tycker jag att det är pinsamt att köpa tamponger, toapapper, sexgrejer (alltid till en god vän i present) mensbindor, laxeringsmedel eller imodium. Allt som har med kön och stjärt att göra HAHA

Ja,ja rasa ni och skratta åt mig.Fjantigt, Töntigt. Dålig mamma, dåligt föredöme mm säkert tusen andra vinklar och argument

Jag har fått höra att spiral-paketet är en meter långt. Ska jag behöva bära den/det genom heeeeela stan. Det kommer ju inte gå att dölja eller gömma????

Funderar på att ta med mig ett gitarrfodral??!! 

Men kom på att jag inte får lyfta eller bära något tungt Hehe

 1. Eli skriver:

  Min man har steriliserat sig efter att jag provat alla möjliga sorters preventivmedel! Mådde skit av alla sorter. Till slut var det han som föreslog denna lösning. Det är så jäkla skönt att slippa alla bekymmer nu! Rekommenderas om man är klar med barn!!

 2. följde med morsan till apoteket en gång för 10 år sedan. Hon skulle ha en hemoröjdkräm till ansiktet, den skulle vara bra mot rynkor hade hon läst. Vad gjorde hon? Högt o tydligt genom hela apoteket ” ja, den är till min dotter, inte till mig!

 3. minna skriver:

  Går det att beställa vitaminerna till Finland?

 4. Camilla skriver:

  Perfekt med spiral. Har inte haft mens på 10 år☺️

 5. Första gången jag satte in min spiral så fick man först gå till barnmorskan och sätta in den, när det va klart fick man recept på en ny som man skulle hämta och lämna åter till mottagningen. Väl på apoteket och jag fick mitt ”paket” på 1 1/2 meter så skickade jag diskret tillbaks paketet och typ viskade …nänä jag ska ha en liten spiral och måttade 1/2 cm mellan fingrarna..apotekaren började gapskratta hade jag fått hämta detta innan hade jag aldrig vågat gå till mottagningen och sätta in den

  1. Evy skriver:

   Hahahahaha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..