Glöggmingel hos Sophie

Vågar inte skriva något längre inlägg ifall det försvinner. Det svider värre än att cykla med hemorrojder i arslet över en djupfryst åker, när det händer. 

Jag skrev ett långt inlägg när jag satt i väntrummet hos gyndoktorn. Försvann. Error. GRRRRRR åhhh vad störande och vad rasande på tekniken man blir inombords!

Det gick toppen hos läkaren! Ner med braxorna, upp i tortyrstolen. Lika jäkla pinsamt som att handla mensbindor..

-Ta bo bor handen och sluta HÅLL för! Jag kan unte göra mitt jobb ) Vi har sett ”sånt här” förut! Slappna av och tänk på annatt

Snabbt och relativt smärtfritt…

Sen åt jag en lunch, tittade lite i affärer och gick för att sov i två timmar på Sophies kontorsgolv. (Orkade inte gå hem innan eventet) och för mig spelar det INGEN som helst roll vart jag ligger och dunar. 

Låg inbäddad som i en ljuvlig, varm och trång livmoder bland allt bråte, skräp och lådor. 

Med personalens jackor som täcken. 

Glöggkalas och en ansiktsbehandling. Syra och min blåa mask! Vet inte vad ”syrabehandlingen” hette… Men jag sa till Lena ”gör det där som svider. Behandlingen du gjorde i höstas, då alla sa att min hy sken!”

Favoritsmurfmasken efter det! Den blåa Dr Gross. Gör huden len som ett nyputsat ollon.

Innan. Vi glömde efterbild

Micke Grahn sjöng och gav oss en underbar liten julkonserten. Älskar Micke! God vän och kan nog vara en av Sveriges bästa manliga sångare.

Glögg, musik, levande musik och massor av härliga damer och herrar

 Tror vi var minst 100? 

Rodebjer tröja

HM jeans

Vardagsporrstövlar från PLAINVANILLA. Sköna! Har gått ca 8.5 km idag och det känns inte i fötterna. Trots inbyggd och hög klack. 

Majs för första gången. LoLo älskade det… Kom gärna med tips på annat fingergodis? Jag har helt glömt bort!

Charlie åt Otto när han var liten. Färsk eko mjölk  (ingen havre) krämig och god

Har testat den på Louie i en vecka nu…. 

Slutade med Semper 3an  och ger honom ca. 200 ml OTTO, och han har faktiskt (knack i trä) sovit längre på morgonen? (Det går förhoppningsvis åt rätt håll)

Reklam för mina favoritjejer i Göteborg. De har inte bett mig om något. Jag skriver och vill hylla dem till skyarna för att jag tycker de är driftiga, modiga och grymma brudar! 

Deras kläder är slitstarka! Smarta modeller och snygga! Mycket muddar som inte skaver och mjuka jeans. 

Massor av reklam, reklam, reklam  ska dessa tjejer ha! Love them!!

 Nu finns det faktiskt kläder till Lo oxå! De har börjat göra kläder för minitjockkorvar  i miljövänligt BAMBU

In och spana runt  HÄR!  Reklam, reklam hehe

Barcelona på tv!!!!!! Äntligen! Klockan 21.00

-Men va fanken Mumin? Svenskan är på sparlåga.. Men engelskan, den har du inte jobbat på alls. Haha

 BACHELOR….Mumin, bachelor heter programmet. INTE Baaaarcelåååna (läs på Muminsvenska hehe)

De här är inte varje dag du ser denne herren i myskläder. Filip har hämtat Charlie från förskolan. Åkt lite skridskor med killarna. Sen bytte vi av, och han behövde rusa till något viktig, viktigt middag.

Nu ska vi lägga undan mobiler. Charlie och minikörv sover. Nu ska jag oss Tristan göra lite läxor.

❤Kram och godnatt!! ❤

 1. Lindha skriver:

  Ärter, smörgåsar med leverpastej skurna i små fyrkanter, mandarinklyftor som är klippta i lagom stora bitar (utan kärnor så klart) 🙂 Vad snygga tuttarna ser ut! Kommer bli grymt när dom läkt färdigt! Åh den där smurfbehandlingen låter intressant! Pris på den?

 2. Emma skriver:

  Ärtor,smörgås bitar, penne pasta, broccoli, majskrokar, leverpastej i bitar, blodpudding i bitar, ost rullar osv.. Haha finns hur mycket som helst.. Men ärtor och majs är kanon att ha färdigt i kylen att bara ta fram eller ta med sig om man ska i väg.. / daglig läsare av bloggen!

 3. Annika skriver:

  Ärtor, makaroner, skalade gurkbitar, korv, ja det mesta går väl att tärna ner till plockvänlig storlek.

  Behövs ingen efter-bild, din hy var otroligt fin innan behandlingen. Så ser jag enbart ut om sommaren med lite färg i fejset. Resten av året är jag ganska blek och mycket röda utslag. (Har Perioral dermatit som gärna tittar fram så här års.)

 4. Maria skriver:

  Ärtor, kokta morötter och skrivbar leverpastej. Men det stinker så förbannat!

 5. Maria skriver:

  Tack för en härlig och ärlig blogg Nu kanske jag är helt ute och cyklar, men jag har för mig att du skrev om en ”korsett” du använde efter förlossningen för att magen skulle dra ihop sig fortare! Har jag rätt? Jag och sambon har kommit på den ”briljanta” idéen att gifta oss ett halvår efter vi fått vårt tredje barn. Då skulle ju en sån korsett vara väldigt bra, så kanske jag slipper se ut som en flodhäst i vit utstyrsel!!

  1. Tinywaist grymma!!! Jag använder dem fortfarande ibland ❤ GRATTIS och lycka till

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..