ANNONS

Att älska eller hata julen..

/

Hehe Jaaaaaa, så här kan instagram se ut ibland hehe. (Och nej, jag är inte manodepressiv Katt-Ewa och behöver medicin) jag är en levande människa med bra och dåliga dagar… (ogillar att säga ”normal” vad är normalt, och vem bestämmer det)

Åhhh Gud va jag har blandade känslor inför jul. Ledsen, lite glad, besvikelse…

Jag kan liksom inte sätta ord på varför jag inte tycker om julen? Ibland gillar jag den. Ibland hatar jag den….

Jag är VERKLIGEN  lyckligt lottad. Fina barn, en lycklig barndom, bra familj. MEN jag ser ändå inte fram emot julen?Konstigt va?? Inga knepiga bråk, för mycket alkohol? Tragiska barndomsminnen. Inga konstigheter. Kärlek och värme..
I know. Isak saknas. Mycket känslor SÅKLART. Självklart har mitt vemod förstärkts brutalt de sista åren. 3 julen utan Isak. Hatar tanken, hatar att skriva det, hatar att säga det högt.. 

 Förra året blev bra! Alla barnen. Hannah med alla älskade kusinerna, mamma, Gunnar, exmannen mm. Långweekend på KRÄGGA herrgård. All inclusive….

Alla år blir egentligen bra. Det är mer uppladdningskänslan..? Svårt att förklara.

 De tidigare jularna har jag legat  på soffan med Mamma och Gunnar. (Förutom första julen med nyfödda charlie. Året efter det låg jag och Isak på mammas soffa)

En sån vacker och ljuvlig jul HÄR!

Filip har varit i Skåne de senaste åren, jag  har velat vara med mina föräldrar. Vi har löst det jättefint varje år. Alla har varit glada!

 Iochmed att jag INTE är någon julperson, så får Filip, och de andra barnens pappa GÄRNA ta barnen och göra det fint för dem. (Jag bråkar, skriker  och sträcker inte upp handen. Egentligen gör jag det inte för några traditioner)

 Hade jag fått bestämma? Då ligger jag helst hemma hos mamma, äter en bit skinka på knäcke, och sover vid 21.oo i år igen.

Vi får väl singla slant om vem som ska ta jobb-Louie. Finns inga gränser för hur jobbig han är nu. Haha!! GNÄLLER, GNÄLLER, TJURSKALLIG, SOM EN BOOMERANG hehe VÄGRA  att sova på nätterna, river i allt… MEN när du ger honom getögat, och blir sur? Då får du det där skalliga, tandleendet som får hjärtat att bara smälta.  

Ska moonwalka, och helst slippa vara bullmor i år. Louie lär väl bli kvar med mig (kommer förlora singa’slant) när Charlie och Filip åker till Skåne. 
(”Nej det är inte synd om Charlie, som inte får fira med sin mamma” Man gör en förstor jäkla grej av en julkväll” han har det underbart med sina kusiner, farmor, pappa och farbröder.

Vad gör ni till jul?

Kram 

The Grinch Graaf 

51
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00