Ligger i sängen och funderar

Ligger i sängen och funderar på livet….

Huvudet slår frivolter och jag har en myrfabrik av tankar och funderingar därinne .

På RIKTIGT! På RIKTIGT! Va ärlig. Svara ärligt. Var gärna anonym.. (så länge du inte är elak såklart)

Jag har såklart mig själv som referens, vänner, bekanta, kollegor. Jag träffar  oerhört mycket folk dagligen.

I regel är många rätt olyckliga? Om man skrapar på ytan och VERKLIGEN ska vara brutalt ärliga. Så är människor sorgsna, vemodiga, jag med ibland.

Är du NÖJD med ditt liv? Klart man har happy days, bad days ungar.  MEN ÄR DU NÖJD MED DITT LIV? PÅ RIKTIGT! Inge jävla lifecoch-dravel, eller halleluja-lura-mig-själv-skit

Dör du imorgon.  Skulle du kunna tänka. This was it! Jobbet, drömmarna. Blev jag för bitter, arg. Förlorade jag min charm. Mina vingar. Leve vi i tvåsamheten. Tog jag rätt beslut. Skulle jag ha varit mer ego. Vågat? Skulle jag ha tagit andra beslut i min relation till barnen. Bytt jobb. Bett fler energitjuvar DRA ÅT helvete?

Vågat helt enkelt. Är du feg, rädd för förändringar ELLER är du rätt nöjd. På riktigt?

 1. Angie skriver:

  Känner att livet är 5:2 tradigt,jobbigt och massa måsten 5 dgr i veckan och roligt två dagar. Avskyr mitt jobb underbara kollegor men tråkiga och energikrävande arbetsuppgifter. Har en underbar man som förgyller mitt liv. Några få nära vänner. Mitt problem är att jag på riktigt känner mig dålig på allt. Vågar därför inte söka mig vidare inom yrkeslivet. inga barn och längtar inte efter den grejen heller än så länge. Är av naturen lite mörkare av mig men tror att det märks utåt ytterst sällan. kram

 2. Smulan skriver:

  O nej jag tror inte på lycka hela tiden,men känna sig någonlunda tillfreds med sin vardag den strävan är viktig tycker jag.

 3. Smulan skriver:

  Jag har alltid vart en rastlös o sökande person alltid velat bort o prövat att bo på olika platser både utomlands o här hemma,men aldrig funnit ro o varit olycklig.Nu har jag äntligen vid 44 års ålder hittat en plats där jag kan vara o.Nyckeln till att känna sig lite tillfreds för min del var att skapa en vardag där jag trivs någonlunda bra av dom förutsättningarna jag har.För det är ju vardagen vi lever i.Nä jag har inget jobb o inga pengar,jag har bara slutat se på vad andra har o slutat jämföra mig med andra.Förut kändes det som om jag bara önskade andra saker hela tiden.”om jag bara hade det,om jag bara va smalare,mer pengar bla bla när man mist någon nära o upplevt den jävla sorgen så betyder inget annat NÅGONTING ja det kan låta som en klyscha,men det är ju så.Jag vet inte om detta var ett bra svar ,men det är mitt svar på är du lycklig kram❤

 4. Andrea skriver:

  Jag skulle säga att jag är nöjd med mitt liv men jag är inte direkt lycklig. För mig är det skillnad på att vara nöjd och tacksam över det liv man lever och att vara helt lycklig.

 5. Maria skriver:

  Japp jag är löjligt nöjd med mitt liv. Men man måste våga förändra och Lyssna på sej själv. Man måste få vara lycklig och tror att många skulle kunna må bättre om man bara vågade förändra…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..