Vid midnatt…

Vid midnatt har jag fått till alla koder och rabatterbjudanden. Då går det ÄNTLIGEN att beställa All in one till julpriser..

Sorry! Lagt barn, lagat middag och inte riktigt hunnit med ❤ 

Kram

 1. Kära Magdalena. Läste intervjun i Aftonbladet, du delar generöst med dig av din livsväg. Genom att också dela smärta och sorg blir du ett enormt stöd för många många behövande. Så viktigt att synliggöra att livet inte bara är en dans på rosor. Jag arbetar med program för människor mitt i livet, och har så gjort sedan 2005. Såg att du hatade det uttrycket. Vill bara berätta att för mig betyder det att det händer saker i allas våra liv. Men när man är navet mitt i sitt livshjul och när det händer någonting med navet så faller hela hjulet samman, alla ekrar är ansvar man håller åt olika håll och när man inte orkar hålla så rasar väldigt mycket som man har åtagit sig. Programmet är uppskattade och många många kvinnor har fått hjälp att landa i det som är. Det kan vara efter bröstcancer, sorg eller andra livsomställningar. Skälen är olika för oss alla, det gemensamma är att vi alla behöver tid att reparera det som gick sönder i livet ibland. Så för mig är mitt i livet precis det du pratar om.
  Med värme❤️

 2. Catrine skriver:

  När kommer koden?

  1. Wilma skriver:

   Ingen kod, rabatten dras direkt när du väljer ”till kassan” 🙂

 3. J. skriver:

  Hej, vart har du köpt din fina mysdress, den med leopardmönster och lite häng i brallorna? Så ball . Ha en fin dag.

 4. Disa skriver:

  Jag väntar fjärde barnet och har nu tre veckor kvar till förlossning. Sedan är det färdigproducerat för min del. Ny vill jag ha tillbaka min kropp, och den ska då bli stark, pigg och smal. Fyller 32 år i sommar och har som mål att vara i toppform till min födelsedag. Tänker att en omgång All-in-one-boost kan hjälpa till?!
  Men hur funkar de med amning?

 5. Linda skriver:

  Var hittar man rabatten?
  Tack för en superblogg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..