ANNONS

Tack!

/

Tack för allt fint stöd. Det var inte meningen att gnälla eller ”gråta” ut.. Det värmer att läsa era kärleksfulla ord, jag har läst varje bokstav, ord. Grinat och verkligen känt styrka i all eran kärlek. TACK❤

Allt hat och elände där ute. Ska man släppa igenom och uppmärksamma det, eller ska man kväva, och inte ge det utrymme?

Ibland spricker fasaden, ibland blir det små glipor i rustningen. Ibland går det inte att värja sig. Det tar, det blir för mycket. Man blir brutalt sårad. Så sårad att man tappar andan.

Ska man visa det? Då vet människorna att det ”biter” eller ska man vara stoneface och svälja. Vända andra kinden till.  Vad tar mest energi?
En balansgång det där. Personligen tycker jag att man ska vara striktare med ”möjligheterna” till att kunna  vara anonym. 

Vet inte hur? Behöva ange bankID för att kunna kommenterar? Behöva logga in via Facebook? På något sätt se till att människor SKA VARA TVUGNA att stå med sin bild och namn för vad de tycker.. (om man nu måste tycka)

Nu ska jag krypa ner i  min egen smutsiga håla med en kopp kaffe och vila. 

Charlie är på förskolan, jag och Steff har hunnit storhandla, hämtat ut paket och gjort lite ärenden…

Charlie åker inte vagn längre såklart. Han satt i den tillfälligt bara. Vagnen fick följa med imorse för att vi skulle kunna dra alla kassar (Jag får ju inte lyfta ännu som du vet)

Per från Ystad är på besök!

Likaså Jens, Filips bror….

Det har varit ett riktigt mysigt scoutläger här inatt. Folk på soffor och på golv. 

Jag gillar det! Jag gillar när hemmet är öppet och folk känner sig välkomna. ”När man kan ta det för va det är” Sova på soffan med en filt är väl inte hela världen? Det behöver inte alltid vara så fixat och bestämt…
 PS glömde helt bort rabatt-grejen och All in one boosten igår! Fixar under dagen. Ska be killarna lägga upp det inatt. Senast midnatt.. 
Kram ❤
Och tack ännu en gång för alla underbara, stärkande, tänkvärda och viktiga ord…

Tack för att ni finns där ute och tar emot mig när jag snubblar och faller.

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00