Tack!

Tack för allt fint stöd. Det var inte meningen att gnälla eller ”gråta” ut.. Det värmer att läsa era kärleksfulla ord, jag har läst varje bokstav, ord. Grinat och verkligen känt styrka i all eran kärlek. TACK❤

Allt hat och elände där ute. Ska man släppa igenom och uppmärksamma det, eller ska man kväva, och inte ge det utrymme?

Ibland spricker fasaden, ibland blir det små glipor i rustningen. Ibland går det inte att värja sig. Det tar, det blir för mycket. Man blir brutalt sårad. Så sårad att man tappar andan.

Ska man visa det? Då vet människorna att det ”biter” eller ska man vara stoneface och svälja. Vända andra kinden till.  Vad tar mest energi?
En balansgång det där. Personligen tycker jag att man ska vara striktare med ”möjligheterna” till att kunna  vara anonym. 

Vet inte hur? Behöva ange bankID för att kunna kommenterar? Behöva logga in via Facebook? På något sätt se till att människor SKA VARA TVUGNA att stå med sin bild och namn för vad de tycker.. (om man nu måste tycka)

Nu ska jag krypa ner i  min egen smutsiga håla med en kopp kaffe och vila. 

Charlie är på förskolan, jag och Steff har hunnit storhandla, hämtat ut paket och gjort lite ärenden…

Charlie åker inte vagn längre såklart. Han satt i den tillfälligt bara. Vagnen fick följa med imorse för att vi skulle kunna dra alla kassar (Jag får ju inte lyfta ännu som du vet)

Per från Ystad är på besök!

Likaså Jens, Filips bror….

Det har varit ett riktigt mysigt scoutläger här inatt. Folk på soffor och på golv. 

Jag gillar det! Jag gillar när hemmet är öppet och folk känner sig välkomna. ”När man kan ta det för va det är” Sova på soffan med en filt är väl inte hela världen? Det behöver inte alltid vara så fixat och bestämt…
 PS glömde helt bort rabatt-grejen och All in one boosten igår! Fixar under dagen. Ska be killarna lägga upp det inatt. Senast midnatt.. 
Kram ❤
Och tack ännu en gång för alla underbara, stärkande, tänkvärda och viktiga ord…

Tack för att ni finns där ute och tar emot mig när jag snubblar och faller.

 1. Anna skriver:

  Hej! Jag undrar var ni köpt er fantastiska tapet som syns på en utav bilderna ovan.Den är såå fin

 2. Annika skriver:

  Gillar din blogg för det är inga krusiduller. Humor, ärlighet och vardagsnära..
  När någon bjuder så på sig själv. Ja då blir jag arg att det utnyttjas. Eller jag blir arg och faktiskt chockad! Trodde inte folk kunde vara så grymma och att kräva ersättning för nåt dyligtHerre guuud säger jag! Som du undrar jag hur en människa bakom de där orden ser ut? Säkert en helt vanlig människa men som skriver det hon inte skulle våga säga face to face. Ynkligt. Inte värd ens att tänka på (fast förstår ju man gör det). Stor kram❤️

 3. Kärlek & styrka till dig!

  Svårt att förstå hur någon kan vara så inskränkt och elak när det ger så mycket mer energi att hjälpas åt, ge ett leende, ett handtag och ett vänligt ord!
  Jag brukar säga att man ska omge sig med de som gör dig glad, bryr sig och inte bara tar energi, men ibland stöter man på det negativa och då försöker jag tänka att det är en utmaning att lära sig något genom att ta sig igenom det MEN det du beskriver går utanför allt, så gränslöst, känslokallt och direkt elakt att det inte finns ord att förstå var all denna olycka som måste ut för att såra kommer ifrån!

  Varma kramar!
  Du är fantastisk!

 4. Cicci skriver:

  Hej Magdalena! Läste precis ditt förra inlägg om Isak och elaka, näthatande människor. Det var bland det värsta jag läst. Att människor kan vara så fruktansvärt onda. Här undrar man hur man ska bekämpa krig och elände i världen och så finns det en sådan ondska på nära håll. Usch! Är mållös.
  ”Jasmine” verkar inte riktigt frisk faktiskt. Jag tror att hon är psykiskt sjuk. En frisk person skriver inte sådär. Det är den enda tolkning jag kan göra (chockad av den förfärliga texten hon skrev).
  Mannen med mopeden saknar jag ord för. Hur kall och obehaglig kan man vara på samma gång. Fy! Hur kan han leva med att betett sig så fruktansvärt illa.
  Du är en person (samt din syster Hanna) vars blogg och instagram jag följt i flera år. Ni verkar vara så gulliga och trevliga personer. Dessutom verkar ni vara fantastiska mammor till era barn. Tänk om alla barn på jorden fick ha så fina mammor! Då skulle jorden vara en bättre plats.
  All styrka till dig, låt dig inte sänkas av vidriga elaka människor! Godhet kommer alltid att vinna i längden.

 5. Magdalena, du verkar vara en fantastisk person med både ett stort hjärta, mycket humor och en dos självdistans. Läser din blogg med glädje men iblan också i sorg. Vi är många som hejar på dig och gillar dig. Många många fler än knäppslalkarna du råkar ut för ibland. Tack för att du delar med dig så generöst av ditt liv. Du är inte ensam.

  Kram
  Ann-charlotte

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..