Kommer du och säger hej?

Kommer du och säger hej till mig på lördag? 

Monter A23-32 i mitt egen lilla ALL IN ONE BOOST monter! 

Vore härligt att få en kram och ett ansikte på dig! Kan bli en trevlig mässa ❤

 1. Sofia skriver:

  Men HERREGUD säger jag bara. Mår dåligt in i själen av att läsa om dessa hemska påhopp.
  Som att du inte lider tillräckligt av att faktiskt ha mist en son…Nu ska folk beskylla dig för det:-o
  Blir så FÖRBANNAD!!!!!
  Min son har suttit på Hvb och SiS i dryga 5 år (fram till i somras). Har varit, och är fortfarande mycket oro kring honom, men jag gör så gott jag kan. OM det fruktansvärda skulle hända, att det hände honom något, skulle jag då bli anklagad på samma sätt?

 2. Helena skriver:

  Herregud !!!!! Vad driver ondskan hos människor.
  Mitt hjärta slits i bitar av dessa kränkningar av barn syskon föräldrar man hustru kompisar vänner och i detta fallet dej och de dina Magdalena, finner liksom inte rätt ord för vad jag känner. Det känns kanske ett uns bättre att skriva av sej…..men bara för sekunden.
  Kram & Kärlek till er

 3. Mirja skriver:

  Är tyvärr i Ystad. Kram

 4. Jessica skriver:

  Hej Magdalena,
  gillar att läsa din blogg och blir så ledsen att det finns människor som kan vara så elaka mot dig och din familj. Hoppas du inser att vi som gillar dig är många fler än dessa idioter!
  Hoppas vi ses på mässan, det var roligt att höra att du ska vara där för jag är så nyfiken på ditt piller
  Kram från Jessica

 5. Hanna skriver:

  Hade mer än gärna kommit förbi om jag bott närmare. Kram till dig fina härliga Maggan<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..