Hoppas Isak brinner i helvetet! Hoppas han lider!

Jag brukar faktiskt ALDRIG smutskasta andra människor på min blogg. Jag brukar aldrig ta med/godkänna elaka kommentarer som kan såra, hänga ut eller peka ut någon…

Mitt talesätt: låt dem glömmas i glömskan. Det ingen läst eller sett finns inte.. Jag är skaparen av mitt eget kommentarsfält, universum och stämningen på min sida.

Jag vill vara en fin människa. Kunna se mig själv i spegeln. Står över, förlåta och gå vidare 

Jag älskar er! Brukar faktiskt sällan gnälla över näthat eller elaka människor härinne …? Jag genuint älskar er! 

Mina fina underbara stöttande, kloka kvinnor. Jag från hjärtat ser er på ett kanske naivt sätt som mina vänner. Men skitsamma, ni ÄR mina vänner och betyder så oerhört mycket för mig. Som Filip brukar säga ibland ”du berättar mer för bloggtanterna än för mig”

JAG är av den filosofin att man inte ska mata trollen. Tala är silver TIGA är guld…

Sitta där med en offerkofta och gnälla. Jag får rysningar. Jag vill inte bli den människan som skaffar mig läsare av spekulationer ”om ni bara visste” synd det är om mig. Det här kommentarerna får jag. Stackars mig  bla bla

Jag vill vara cool! Sprida kärlek! Faan vad jag älskar er….. Bjuda på mig själv. På gott och på ont….

Jag har en liten dålig dag idag. Erkänner, sprickor i fasaden. Kommer kanske ångra mig imorgon. Men jaja, då raderar jag väl inlägget? Inte första eller sista gången det händer

Och jag vill VERKLIGEN  understryka att de här människorna som skickar vykort, handskrivna brev kommentarer här på bloggen, klistrar upp skrynkliga lappar i min porten. NI kommer inte åt mig. Ni kommer aldrig vinna. Ni sårar mig såklart. Ibland får Filip öppna posten, ibland gråter jag. MEN JAG VET! Jag vet hur jag lever mitt liv. Och jag vet att jag är den bästa dundermamman för mina barn. Alla i min närhet, VET att det inte finns någon mamma som slagit sig så jävla blodig för dem man älskar, som jag

Jag tycker så synd om ER! Jag verkligen från hjärtat lider med er. 

Ensamma, elaka, avundsjuka och säkert mentalt av samhället mycket misshandlade människor. Ni kanske lider av en känsla att vara oälskade, misslyckade?

Jag vet att jag inte borde ge er ”15 min of fame” uppmärksamma er, eller skriva om er. Det får er att känna sprudlande liv,det föder er och ger er näring. (Lite som massmördare Paul Spector i The Fall)

Men den här människan. En av de många elaka, som skrivit till mig under de senaste 2 åren.

”Hoppas din son brinner i helvetet”

”Hoppas han led när han dog”

”Med dig som mamma skulle jag oxå ta livet av mig”

”Jävla äckel, åt helvete mig dig och din fula jävla son”

Ska vi inte vädra ut lite? Öppna fönsterna! Lätta vårat hjärta!
Vad är det som driver er?? Vad är det som skapar detta raseri och längtan av att få såra andra? Mår era egna sårade hjärtan bättre då?

Nu är ditt Jasmine ett av mina mildare och snällare meddelanden  (Vill faktiskt inte att mina andra barn ska få läsa vad vissa av dessa människor skriver. Inte behöva uppleva den ondskan)

Jag vet inte hur tekniken funkar?

Jag vet inte hur man över nätet kan få tag i människor.

Men en kaffe med dig Jasmine, vore en bra början?

Få höra vad som driver dig, vad som ger dig rätten att uttrycka, tycka, UTAN ATT FAKTISKT känna mig. Du har ju ingen aning om något?

Du har ingen aning om hur vi lever våra liv, du känner inte Isak, inte mig eller någon annan.

Vad rör sig i ditt huvud? Vem är du? Har du ett arbete? Familj, kollegor?

I Solna bor du tydligen?

Var lite tuff nu!

Berätta om ditt liv. Din egen son. Var ärlig och träd fram!

Vi kan träffas hemma hos mig, dig i Solna, eller så kan du tillochmed få skriva ett eget inlägg härinne på min blogg. OM just näthat?

Jag är så förbannat trött på smattet i min telefon. Alla små spafiskar som äter av mig. 

Jag ska sova en stund! Tvätta håret, ta på mig rena kläder och följa med en av mina killar på basket ikväll. 

Trycka upp ett stolpiller stort som en fotboll av allinoneboosten i prutten. Vad är det med mig? behöver lite feelgood  nu.

 Laga mat skiter jag i. Orkar inte. Vi ska äta rester! Mumin kommer ikväll. Filip har något glassigt bilevent

Mitt kommande nyårslöfte till mig själv nu. Rensa! Ta bort, eliminera.

Vi börjar med dig Jasmine SHOOT!!! Kommentarsfältet är ALL YOURS

Nästa man till rakning är en granne till Isak. (Isak hade en jättefin liten 1a på Gärdet innan han lämnade oss)

 Isak råkade förstöra en backspegel mm  på personens sons parkerade moped utanför porten när han dog. Denne man pressade oss på pengar och hotade att polisanmäla mig för skadegörelse samtidigt som jag sörjde, var på bårhus och planerade begravningen för det bästa jag hade? 

Vad är det för människor som finns omkring oss??????? Jag blir mörkrädd!!! Svin! Galningar…. 

Jag lovar dig. När man är som svagast, då kommer hyenorna och hugger en. Jag har nog aldrig haft så mycker attacker och fegisar omkring mig som under de 2 senaste åren. 

(MEN självklart massor av kärlek oxå)

Vill inte hänga ut grannen med namn. Utan hänger ut mig själv och de Mail jag skrev som svar till honom!!!

Hans svar tillbaka? 

”Känns det bättre nu. Pappa till ***** ?”

Och PS känner du dig uthängd? Polisanmäl mig GÄRNA! go ahead! Det rör mig inte i ryggen.  

Tillägg: skulle oxå ha god lust att hänga ut det STORA FOLKKÄRA företaget. (Du håller deras produkter i din hand nästan dagligen. Helylle och familjärt)  när jag ändå håller på.

 Kallhhjärtat sparkar de mig från mina uppdrag 2 veckor efter isaks död!! Med motiveringen”vi vill inte förknippas med omständigheterna runt Magdalena Graaf, vårat företag ska genomlysa glädje och lycka INTE död och sorg” 

Jag hotade dem med att berätta för er här på bloggen… Tysthetsavtal, och förlikning” därav inga detaljer…

Nu har jag fått det sagt oxå.  En ny dag imorgon. FAAN VAD SKÖNT det är att lätta på locket ibland! Nu mår jag faktiskt lite bättre…  

 Jag är inte ute efter sympati eller att upplevas som en deamqueen eller gnällspik..

Jag är bara så trött! Trött på hat, anonyma monster, troll och ondska…

Med detta, visa kärlek! Krama varandra! Det kan finnas så mycket sorg under ytan. Man vet aldrig vad människor bär med sig. Hae gått igenom.Vi måste vara varma och snällare mot varandra. 

Kram och tack för att ni finns❤

 1. Sanna skriver:

  Mår illa av o se hur folk kan bete sig såhär sjuka jävla idioter rent ut sagt! All kärlek och styrka till dig Magdalena och din familj och jag beklagar er enorma livslånga sorg! ❤️😪Styrkekramar från sanna!

 2. Fy fan vilka ynkliga människor som skriver sådan här saker… jag blir riktigt förbannad när jag läser vad folk vräker ur sig mot en person som inte längre lever… tyvärr har jag varit med om detta själv, inte att förlora ett barn men en väldigt god vän och det är äckligt hur folk beter sig eller vågar bete sig när personen ifråga inte kan försvara sig själv längre…

  Beklagar verkligen eran förlust.

  Och till er övriga som känner att ni måste hålla på kan jag bara säga tragiska människor är vad ni är.

 3. Henrik skriver:

  Jag följer inte nyheterna och klockar kanske in 2 timmar TV tid om året då jag kollar på Hockey eller Fotboll. Allt skvaller och meningslöst rapporterande om fullständigt ointressanta händelser gör att man blir äcklad av vilken standard man sätter för vår kultur. Jag hade till och med missat att Graafs son hade gått bort tills nu; då jag inte följer vår media överhuvudtaget utan tar in information från andra källor om ämnen som är viktigare än våra skvaller/nöjesportaler. Jag är inte heller särskilt förvånad över människors tilltag och småaktigheter eller den bottenlösa tarvligheten som uppvisas. Med tanke på att den odlas och närs av ovan nämnda media med sina morbida sjuka intressen av att centrera allting kring rykten och skitsnack. Otroligt är att skåda hur ens land kan låta sitt moraliska förfall nå sådana låga nivåer att absolut ingenting hålls för heligt eller med aktning. 30 år sedan var det otänkbart med den här sortens uppförande, men numera är det vardagsmat. Varför jag för länge sedan skilde mig från allt som har med massmedia och skvaller att göra. Det mest motbjudande utbudet som existerar och gör land, samhälle, kultur och folk till småaktiga sjuka människor.

 4. Johanna skriver:

  Jag har precis lyssnat på din bok och det är en av dom bästa böckerna jag lyssnat på 💕 Jag skulle söka på hur du och Isak har det idag och kom fram till detta inlägg 😓 Jag beklagar verkligen av hela mitt hjärta. Efter allt ni har gått igenom . Du är bland dom starkaste tjejerna jag har läst om. Du är verkligen en förebild för andra kvinnor. För det som skriver alla vidriga osmakliga kommentarerna så säger bara jag KARMA! Karman kommer alltid tillbaka om man inte är en god människa. Det är små skadedjur som förmodligen mår väldigt dåligt. Men varför vill man då vara så fruktansvärt elak? Det kommer jag aldrig att förstå. Kanske avundsjuka för att just du blivit en sådan stark och framgångsrik kvinna? Vad vet jag! Jag ville bara säga att du har gjort mig starkare genom din bok! Många kramar

 5. Kom in på din sida av en slump. Jag läser aldrig bloggar eller kollar vloggar. Är av den åsikten att ju mer man visar upp av sitt liv ju mer måste man vara beredd att ta emot. Vi vet ju hur vissa människor är av erfarenhet, och vad som kravlar sig fram från stenar de bor under.
  Men ämnet är viktigt, och fakta är viktigt. Antalet självmord per år är rätt konstant, dvs högt! Hur mycket forskas det i psykisk ohälsa? Nollvision inte bara i trafiken!!!!!
  Anhörigstöd? Är då alla dessa föräldrar skyldiga till ”mord”? Knappast!
  Min mamma fick fem barn. Hon gjorde allt rätt, men fyra av dessa barn har velat avsluta sina liv. En lyckades, min bror dog 1980.
  Det finns inte mycket som är värre för en förälder än att ens barn dör innan man själv gör det. Skuldkänslor livet ut även för andra anhöriga.
  Nollvision! Rätt över sitt eget liv?
  Stora frågor utan svar, men frågor värda att kämpa för!
  /Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..