Nix någon mössa blev det inte   

En obehaglig operationssituation i serien.. skriver lite härinne istället, och tittat bort. Det rycker och ilar i mina operationssår 

Mössa behöll LoLo, MoLo, Louie, Gurkan, Moses på i 2 min, sen åkte mupphatten av. Tejpa fast den går ju inte. Måste komma på något. Hatten ska vara på, orkar inte med några spräckta skallar den här veckan.

Stefani ska till plugget (läser svenska på eftermiddagarna)

Jag hoppas att Filip kommer i någorlunda tid. Får lyfta Lo med benen annars? Ja varför inte, folk utan armar kan ju måla tavlor med tårna.

Ok. Finns som med alla mediciner, massor av biverkningar… bla bla magen, bakeriefloran mm tusen fler

Om man nu får en av de MINDRE  bättre biverkningarna. Då kan skiten börja lukta riktigt vidrig. Alltså Skiten luktar dunderskit?

Luktar inte all Skit, skit? Ni är ju så jäkla pålästa, min lilla armé av visdomsord och faktaböcker. I love you.

Finns det grader av skitlukter i helvetet? Vad ska man leta och vara vaksam efter?

 1. Mamma skriver:

  Jag antar att det är antibiotika det gäller och har du kraftiga diarrér så kan det handla om clostridium. Isåfall ska du kontakta din läkare som får avgöra hur ni gå vidare i behandlingen. Krya på dig!

 2. Du är svinsnygg trots att du är konvalecent. Jag har bara lite hosta och ont i halsen och blev ful direkt, hur är det möjligt?

  Sen måste jag fråga vad det är för medicin. Jag gissar på smärtstillande, men namnet? Vem hittar på namnen? Din medicin låter ju som en riktigt vidrig könssjukdom med mycket grönt i. Puss

 3. Måste bara garva när jag ser bilden på dig här i inlägget – ser ut som om du sitter & nyper i dolmen som en riktig karl!!! 😀
  Du måste påverkas undermedvetet av all testosteron som omger dig! 😉

 4. Annica skriver:

  Är 38 år men undrar om det inte är nåt fel på mina hormoner. Vet inte om det passar i din blogg fina M men jag skriver iallafall. Har hår överallt på armarna,magen och nu bröstvårtorna. Rycker bort håren på bröstvårtorna där tycker jag det är för pinsamt att ha hår. På magen är det jobbigare att få bort eländet.
  Kan det redan vara klimakteriet? Någon som vet hur man får bort eländet ett tag iallafall? Använder kondom som pmedel just nu så nåt sånt fel kan det inte vara. Inget man tar upp på tjejmiddagen direkt..

  1. Lotta skriver:

   Har du fått undersökt sköldkörtlarna? Underfunktion tror jag kan ge hårväxt

  1. Klimakteriet brukar ge mindre hårväxt. Och det är ju bra, men kanske inte på alla ställen 😉

 5. agnes skriver:

  Jag tror Moses i vassen vinner en” Emmy” han är en sån pärla.Drick A-fil och Proviva med bakterieflora som antibiotikan förstör.Åt en vecka kåvopenin o vred mej i magknip så tipsa nån om detta ,gick över direkt.:))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..