ANNONS

Tack för alla lyckoönskningar och operationen del 2

/

Lite nervös var jag allt när jag klättrade upp på operationsbordet i morse. Ringde Filip en extra gång och påminde honom om att INTE låta mamma ta min Rolex och alla mina dyra handväskor och sälja dem FÖR BILLIGT på Arkenloppisen om jag kolade’vippen.

”Åhhh inte direkt BB frukosten ” men sååååå gott! En krämig champinjonsoppa och knäckebröd med gräddig ost.

Jag mår sällan illa efter operation. Älskar det första kaffet, maten…

Operationen hade gått bra! Mycket bra. Jag var för groggy när MARIE kom in och berättade om operationen, och om hur allt gick till.

Imorgon kommer Marie tillbaks och då ska jag fråga om allt… Mina stödord och det jag kommer ihåg var att implantaten är borta, mycket vävnad, hud, skinn mm. Hon har fäst? Och sytt fast den nedre delen av kanten i bröstmuskeln men långa trådar  (dom smälter efter 6-8 veckor för att det ska sitta kvar på plats.

Prinsessbröst sa hon, ELLER så drömde jag???

Nu ska jag ligga här. Orkar inte leka med telefonen. Det tar faktiskt djävulusiskt ont. Känner hur de fastsydda trådarna spänner i bröstmuskeln varje gång jag rör mig andas.

(Som att någon satt krokar i ditt skinn och lyfter upp dig i luften med dem typ)

Knarka smärtstillande. Jag äter det väldigt sällan i vanligaste fall. Men är man på sjukhus, ja det vore ju idiotiskt att inte? Som att vara i en gotteaffär på diet och inte mumsa hehe

Ska ta finare bilder. Men är lite för snurrig nu.
Är jag glad? Överlycklig!!!!!❤

PS såg många frågor om min mysdräkt. Visst är det nostalgi!?? Den är sjukt mjuk och SNYGG! ville alltid ha en när jag var liten. Men mamma hade aldrig råd. Jag fick en chockgul Bagheera men Aldrig en Takano

Nu har jag en! Drygt 30 år senare och så kult!

Du hittar den HÄR! Jag har Small. Perfekt inte för liten. Skön i resåren och spänner ingenstans. Väldigt mjuk och tjockt i materialet. Nostalgi!!

Sne’lugg, Nivea på läpparna, dateparfym, Sony’walkmanhörlurar och ett par vita Reebok? Redo för välden
❤Stor KRAM❤

37

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00