Grattis till vinnaren i Yves Rocher – tävlingen!

Nu har @yvesrochernordic dragit vinnarna i tävlingen jag lade ut i förrgår på Instagram. Grattis till @petrashome med vänner till vinsten!  Ni som  inte vann behöver inte sura för jag har fått ett toppenerbjudande till er, se längre ner. Och skynda för det gäller endast i 48 h!

wp-image-1611368664jpg.jpg

Jag har och har ju haft ett samarbete med Yves Rocher en stund och förutom jag tycker det är bra produkter,  så tycker jag det är bra att de använder produkter från växtriket. Det som gör Yves Rocher unika är att de utgår från växternas egenskaper när de tar fram produkter.  De  börjar bakifrån och tittar på vad olika växter har för egenskaper och när de funnit något bra, skapar de sedan en produkt där egenskapen passar bra.

I serien Sérum Végétal har de tillsatt extrakt från växten, Life Plant. Det unika med Life Plant är att den kan anpassa sig till alla situationer och förhållanden, från väldigt karga och torra förhållanden, vilket är fantastiska egenskaper. Utifrån dessa egenskaper har Yves Rocher urvunnit extrakt ur Life plant och skapat en serie med crémer innehållande just dessa extrakt. Just dessa extrakt från Life Plant motverkar rynkor och återskapar volymen inifrån, och ger en slätare, ungdomligare hud.

Nu har jag alltså ett lyxigt erbjudande till er som gäller under 48 timmar från och med nu! Köp Wrinkles and Radiance – Smoothing Day Care och  Luminizing Eye Roll-On och du får nattcrémen Smoothing Night Care på köpet.

serum_deal

Mer om produkterna och erbjudandet hittar du här. Och passa på, det gäller i 48 timmar!

Vad gör ni på höstlovet? Ute i friska luften hehe..?  Kollade vädret och det är kyla och snö på väg in. Friskt och härligt!:-)

Inlägget är ett samarbete med Yves Rocher

 1. Lema skriver:

  Kan det vara så att LO är mörkrädd?
  Om du här helt mörkt prova en liten lampa tänd och se om det hjälper
  Kram
  Lena Växjö

  1. Gullig av att tipsa. Jag har svaga lampor på… Han gillar det…❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..