MMA och tjuvaktiga grepp

Klockan är 4.30 någon har vaknat och är klarvaken. 

Små svettiga fötter och händer vevar, sparkar och rycker. Det smattrar av tjuvaktiga slag under bältet.

 Vad kommer kraften ur denna lilla köttklump ifrån?

 En bitchsläpp rakt över näsa och mun. Öppen handflata. Den svider till, samtligt som en annan näve utstuderat går efter ALLT småhår runt panna, öron och nacke. Svettiga händer greppar skoningslöst, du måste slita upp dem med målvetenhet och ett lättare våld. Kvar sitter tussar av hår….

En spark i ljumsken, mage mot mage, två nävar som river ögonhålor och försöker slita bort en näsa.

Det regnar ute? Hur faan gör man då? Jag har ju knappt upplevt regn sedan förra julen. Har jag glömt att köpa regnkläder?

Det är ytterligare en morgon/ natt i småbarnsfabriken. Idé att somna om? Knappast. Om två timmar ska resten upp.

Godmorgon ❤ mina älskade bloggvänner!! Ni överröser mig med oförtjänt mycket kärlek och beröm. JAG tycker att NI fantastiska!! Ni är BÄST!! Ni är verkligen min bensin! Jag brukar säga att vi är unika. ”VI ÄR såklart” Meeeen sen är vi rätt lika ändå. Samma problem, samma nätter, samma trötthet. Samma av allt. Men ändå inte…..

Love you!!! Ps jag ska svara på alla frågor angående min Powerboost… Ge mig ett par veckor bara. Jag är försökskanin. Vill ju inte rekommendera något som inte funkar 
Åhhh nu passar det? 

Dagens måste?

8 timmars sömn PÅ BURK hehe

 1. Anna skriver:

  fantastisk mamma är du älskar din blogg även Hannahs 🙂 brukar inte kommentera men måste bara säga att du är ju helt underbar herregud man får sig goa skratt varje dag 🙂

  dessutom så känns din blogg även Hannahs naturlig o läsa ska själv bli mamma för 4:e gången nu 🙂 2017 kommer en liten till 🙂

 2. Måste bara säga att ditt sätt att skriva är helt underbart!! Vrider mig ofta av skratt haha!
  Din blogg är bäst o du bjuder på dig själv på ett unikt sätt. Fortsätt så

 3. Sofia skriver:

  Här är en till trött morsa. Jag agerar napp varenda natt till min 8månaders bebis… ingen av mina 3 döttrar har tagit napp hur mycket jag än försökt…. vad gör jag för fel liksom. Istället får mina stackars bröstvårtor bli dragna i i timmar varje natt är nästan konstigt att dom inte är långa som ostbågar o maken han vaknar inte ens av en bombkommer inte ens ihåg hur jag lyckades sluta amma mina andra troll…plötsligt händer det väl antar jagkram till dej! Du är underbart härlig!

 4. Lotte skriver:

  Ja nu är det höst, vi är glada för regnet idag då vattnet tog slut i brunnen 😉
  Hoppas du får en fin onsdag, här är det skolmöte…..
  http://www.lotte4.blogspot.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..