Att nå sina drömmar

Alla drömmer om något. En partner, ett nytt kök, en ny bil och många drömmer om att vara friska. Det mesta kan man förverkliga, även om sjukdom kräver långt mer än finansiella muskler. Gud vad jag har kämpat från tid till tid. Det är ibland lätt att tro om man inte känner mig eller följt mig att jag glider fram på ett bananskal. Upp som en sol och ner som en pannkaka. Mitt liv är säkert inte unikt, men så har det varit.

Acr48355270750557615065

Skagefla-and-the-Geiranger-Fjord©PerEide-Visitnorway

Jag har just nu ett samarbete med Danske Bank där fokus ligger i att förverkliga folks drömmar. Mina drömmar som man kan ta på har jag berättat om tidigare. Ett hus eller eller liten etta i Marbella står högt på listan, men just nu drömmer jag om att åka Hurtigrutten och att får rida i Alaska. Det är mina DRÖMMAR, även om de är fler än så:-) Ni ser ju själva på bilderna ovan! Det ser helt fantastiskt ut!

Mina önskningar är något annat. Slut på allt elände på jorden, att vi i familjen får fortsätta vara friska (givetvis alla andra också:-) och att vi får ett långt fortsatt liv tillsammans.

Vissa drömmar kan man förverkliga helt själv,  men de flesta av oss behöver lite hjälp på traven. Det kan man få av Danske Bank. Kika på filmen nedan för att få lite inspiration om hur du kan komma vidare med dina drömmar!

Uppåt och framåt! När du faller, upp igen och borsta av dig skiten och fortsätt framåt!  Step by step och hux flux är vi precis där vi vill och har det vi drömmer om!

Måndagskramar!

Inlägget är ett samarbete med Danske Bank

 

 1. Maria skriver:

  Ja en av mina största drömmar, är att just Danske bank kunde avskriva mitt lån hos dom. Haft det i drygt 10 år, och det var egentligen inte jag som ville ta lånet. 250000kr tog jag för att lösa andra skulder. Levde med en man där misshandel var vardag och jag vågade inte annat än att ta lånet. Åt honom.Idag är jag äntligen fri från honom men inte skulden. Har betalat ungefär 350000kr nu på lånet, men 170000kr återstår. Så hårt att 3000kr försvinner varje månad när man enbart tjänar 22500kr brutto och har barn att försörja. Arbetar med funktionshindrade elever i skola. Skulle behöva arbeta extra och helst hemifrån, men var finns ett sådant arbete? Fy vad dåligt jag mår. Men älskar att läsa din blogg, och din systers. Så fina ni är, roliga, älskvärda och mycket humor. Fortsätt precis så, man blir glad av er. All lycka i framtiden <3
  Varmaste kramar till dig!

 2. Annie skriver:

  Till Geiranger måste du åka Maggan! Så fint himla vackert där! Mycket finare irl än på bilder. Jag har själv bott & arbetat där =) en dröm plats, så mycket fint att se & göra!
  Puss & kram

 3. Lena skriver:

  Hej Magdalena!

  Lyssnade i helgen på din första bok. Du är nog en av de starkaste kvinnor jag vet! Respekt!
  Ens egna problem är inget i jämförelse med vad du gått igenom.
  Mina önskningar just nu är att barn och barnbarnet har det bra och få vara friska och fred på jorden.
  O visst vill man hitta kärleken men inte så lätt:)
  Keep up the good work o jag älskar din blogg!!

  Kram från mig

  1. Tqck Lena!! you made my day…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..