Jobbig natt och kurridutr

Bäbis är tjock i näsan. Orolig och har spottat ut napp och gnällt HELA natten. 

Klockan skulle ringa 5, men klockan 4 kunde jag inte somna om……

På dagarna är han strålande. Så det måste vara täppthet, tryck i bihålorna och tänderna som spökar.

Levande död är jag idag

Pengarna och resepresentkorten ska ut till det svenska folket än då. Vare sig jag är trött eller ej!

Men mitt jobb ger verkligen energi, så jag ska inte klaga .

Och gud vad jag kan sakna mina kollegor ibland… Avis på dem som jobbar på kontor ibland. 

Lunch , sen vidare till nästa granne…

 1. Kristin skriver:

  Nåt som har räddat oss de senaste åren är gul lök! Vilken grej! Grovhacka och lägg i en skål under sängen och en på nattduksbordet.
  Prova, det är fantastiskt!!

 2. Helen skriver:

  Vilken fin klänning. Jag är ingen klänningstjej, men den skulle nog t o m jag kunna känna mig bekväm i. Vad är det för märke?

 3. Marie skriver:

  Du får säkert mängder av tips men jag vill ändå dela med mig av mitt, i all välmening vårat minsta barn vaknade 4-8 gånger per natt i ca 20 mån… till slut trodde jag att jag skulle bli störd på riktigt och tänkte söka hjälp. Men innan dess tänkte jag att jag måste testa ändra vällingen och vi bytte från havre välling till majsvälling (han va väldigt gasig vissa nätter) och efter det vaknade han bara 1-2 gånger vid förkylning(kanske va hosta iof) har jag läst nåt gammalt husmorstips om att man ska hacka en lök och lägga i en skål med vatten under sängen men jag har inte testat, har inte varit så sugen på löklukten i sovrummet
  Tack för en jättehärlig blogg, läser den varje dag❤

 4. Therese skriver:

  I vilken butik har du köpt den fina klänningen? Hittar den inte någonstans

 5. Hannah skriver:

  Hej ! Fick tipset att blanda 0.25 mg/ml nezeril droppar med 0, 1 ml koksaltlösningdra upp blandningen i nezerilpipetten och ge sedan det ..hjälper min son mycket just nu som är lika gammal ! ❤️N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..