Från ingenstans 

Har ingen bra dag idag. Känner mig lite tung i hjärtat. Vid två tillfällen under morgonen då jag stigit in i lokal, så har Isaks låt börjat spelas på radion. Plötsligt från ingenstans 

Det värmer hela kroppen.  Min fina Isak finns med mig. Han vill bara göra sig lite påmind. Få mig att känna mig mindre sorgsen. 

Det får mig faktiskt gladare. Min älskade pojke ger mig en liten kärleksspark  i baken. 

 1. Mostern skriver:

  Hur går man vidare?
  Har precis läst din bok och om din kärlek till din Isak. Vet att han inte finns mer.. Jag förlorade precis en ung person i min närmaste krets och jag vet inte hur jag ska orka gå vidare. Det gör så oerhört ont…

 2. Hej Magdalena! Här kommer en fråga och tankar ang hjärnblödning..! Förlåt om jag stör, men min finaste, bästa,snällaste son (Joacim 32 år) fick en hjärnblödning den 12/8. Allt gick bra med operationen men har några frågor ang hjärntrötthet? Undrar om du hade det och hur länge det höll i sig? Har sökt som en tok, förstår att det är olika från person till person. Men man är ju bara mamma men fast han är vuxen, såå är jag lika orolig ändå. Spelar ingen roll hur gamla barnen blir så är dom ändå små. Tacksam för svar❤️ Hälsningar En orolig mamma/ Marie

  1. Klart att du är!! Glad att det gick så bra ändå och att han överlevde.
   Det beror helt på vad man fåe för blödning.
   Jag tycker mig fortfarande känna mig känslig för höga ljud? Hjärntröttheten ksnske tog ca 2 år?
   Stor kram och lycks till

 3. Jenny skriver:

  Kram ❤
  Förlorade min pappa i januari i jävla MS, har oxå en låt som spelas då å då. Speciellt då jag lyssnar på hans radio som jag nu har i mitt kök. Känner mig trygg när jag hör den.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..