ANNONS

Vinn presentkort hos Träklossar.se

/

Tomas gson2

Nu är hösten här och med det drar vi igång våra tävlingar igen. Jippio!! Denna veckan har du chans att vinna ett presentkort värt hela 500 kr. Presentkortet handlar du för hos Träklossar.se.

Träklossar.se föddes ur ett behov av att ha kul med bra leksaker. Med bra leksaker menar de sådana som är fria från gifter, hållbara och ekologiska. Det finns många bra leksaker på marknaden idag men få skapar stor och långvarig glädje.

Träklossar.se erbjuder bra leksaker som också stimulerar den kreativa förmågan, så att det tar lång tid innan du lekt färdigt, vilket gör deras leksaker till hållbara med stort H. De magnetiska träklossarna är superkul att leka med, inte bara för de yngre, utan för alla åldrar. Det är inte helt ovanligt att föräldrar fortsätter att leka med träklossarna när barnen gått och lagt sig 😉

Produkterna är handgjorda och kommer från Honduras. För varje produkt du handlar så planterar tillverkaren 3 nya lövträd. Det finns inga små farliga delar I förpackningarna, materialet är ekologiskt och färgerna är vattenbaserade och fria från gifter.

Svara rätt på frågan nedan och du deltar i tävlingen. Använd formuläret nedan för att skicka in ditt svar. Glöm inte att skriva med dina kontaktuppgifter så vi kan förse sig med din vinst om du har turen med dig. Lycka till.

På vilket museum kan man bygga med TEGU magnetiska klossar?

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: Tekniska Museet. Vinnare blev Frida Nilsson Lång i Boden. Grattis!

Tävlingen pågår till och med den 4 september. Vinnare meddelas personligen samt publiceras här.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00