ANNONS

Tillbakalängt, bråda dagar och Nextory

/

Full rulle kommer det bli hela dagen idag. Igen:-) Det är mycket spännande saker jag håller på med och visst uppskattar jag att vara tillbaka i Sthlm. Mest för att få träffa mina nära lite mer, men också arbetskollegor och annat löst folk´:-) Idag blir en spännande dag!

wp-image-183409275jpg

MEN jag kan inte låta bli att längta tillbaka lite både till Marbella men också till Formentera! Vilken plats! När vi får möjlighet kommer vi åka tillbaka, även om det kommer att dröja. Båt, bad och sol. Somna en stund, lyssna på en bra bok.

Jag har sedan länge Nextory som jag använder och ni vet att jag har ett samarbete med dem, det har jag skrivit om förut. Skulle erbjudit er detta för länge sedan medans ni hade semester, men hoppas ni vill testa ändå. Gott o ligga i sängen eller soffan och lyssna på eller läsa en bra bok. Det är fortfarande fina dagar kvar av sommaren för den delen, så en nap i hängmattan hinner vi nog med innan snön kommer:-)  Ladda hem mina om du inte läst dem? 🙂

IMG_5263

I samarbete med Nextory har jag ett erbjudande där ni kan få prova tjänsten helt gratis en månad. Ingen bindningstid! Gå in HÄR och registrera dig idag. OBS! Se till att koden MAGDALENA står med som kampanjkod, men det ska det göra om ni följer länken.

katrin

Kul att Katrins bok ligger så bra på listan! In och testa nu! Du behöver inte binda upp dig. Lyssna eller läs som e-böcker. Funkar även offline om man inte har tillgång till nätet. Gratis en hel månad och sedan om man vill fortsätta betalar man från 99 kr per månad.

Nu ska jag ner på gatan och filma en grej och sedan mot Bingos studio där jag ska fotas och träffa Tomas idag igen. Jippioooo!

KRAM x

Inlägget är ett samarbete med Nextory.

 

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00