Första skoldagen!

Tristans första dag i  nya skolan!

Spännande, hastigt, lustigt och lite konstigt

Alla beslut man tar i livet brukar bli till det bästa! Och OM de inte skulle bli det? Så har man ingen jäkla aning  ändå…

Kommer så väl ihåg när man öppnade de tunga trädörrana till den nya skolan som barn.

Pirret i magen, fjärilarna. Man tittade ner i marken, vågade inte riktigt möta de brännande blickarna från nyfikna barn. Man sparkade småsten som inte fanns, tog fröken artigt i handen och nickade blygt till alla ansikten som tittade på en.

Man var livrädd att fröken skulle uttala ens namn fel när hon läste klasslistan. (Varför döptes man inte till Anna Svensson  tänkte jag varje gång???)

Man fasade för att ens förälder skulle göra eller säga något pinsamt. Fråga om något, skratta eller andas på fel sätt

Sex i morse satt vi alla ihopkurade i sängen framför barnkanalen och drack kaffe.

Byggnadsarbete i lägenheten. Vi sätter upp små lamplister under stuckaturerna. Det kommer ge ett helt annat djup och värme i lägenheten.  

Ska ta före och eftebilder, så du får se

Så skönt med en lungn morgon utan stress…

”Inskolning” idag. Måste fixa händerna inför morgondagens fotografering. Jag ska fota min nya smyckekollektion och kan inte ha söndergnagda fiskfjäll på fingertopparna 

En extremt kort och neutral akryl’fransk’manikyr…

Har gått till ett ställe på Drottninggatan (Lilly Garden) Faan att jag aldrig lär mig! Jag VET att jag går därifrån besviken 4/5 gånger. Men ändå går jag dit.. NU VAR DET SISTA GÅNGEN! Får börja bila till kineserna i Stinsen igen

Efterdet ska jag klämma in 2 möten med Tomas, färga utväxen, hämta barnen, laga middag, byta av med Filip och gå på föräldrarmöte i den nya skolan. 

 1. marita skriver:

  skulle inte ni flytta?

 2. Malin skriver:

  Men älskade du! Skit i acryl och kom till mig på Lidingö…. Jag har ju ändå en egen nagelsalong du vet! Du har en innestående, det har jag ju lovat! Kram Malin

 3. Malin skriver:

  Magdalena din blogg är så grym o rolig samtidigt, du blandar allvar o sorg samtidigt som du ibland går banans 🙂
  Jag kan varm rekommendera Malikas Beaty studio på Wargentingsgatan. Hon är grym! Du kommer inte bli besviken.

 4. Emelie skriver:

  Hej älskade Maggan. Jag tycker du är bäst, fortsätt vara precis som du e. Här kommer ett tips på ett nagelställe om du skulle vilja prova ett som ligger närmre. En vietnamesisk tjej som sitter på Fridhemsgatan 60 (L’uunique Hang) finns på Instagram. Duktig på både diskreta naglar med fransk manikyr samt de lite mer vågade längre, och att göra med glasfiber. Jag har gått till henne i ca 10 år och är supernöjd. Ha en mysig kväll

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..