Inspelning på KURRIDUTT och energitjuvar

Hem! Packa upp, packa ner, pussa barn, flyga, landa, flyga igen..

Sitter i luftballongen på väg till Kurridutt. Kul jobbgäng idag! 

Men jag är trött… 

Min vackra man och fina barn…..

Bäbis har varit vaken och glad mellan 2-4, och taxin hämtade mig klockan 7

SNARK!


Jag är nog på ett allmänt dåligt humör idag?

Alltid är det faan något? Kan man inte bara få ha ett par dagars lugn och ro? Utan drama och intriger…. Jag börjar faktiskt på riktigt känna ett hat mot människor.. Trött på idioter, energitjuvar och jävla dramaseekers. 

Mig kan man knuffa, buffa och reta.. Jag brukar för det mesta kunna skaka av mig. Vara större, inte bjuda på retur. Men knuffas det förmycket? Då jävlar smäller det. Och jag kan verkligen lova dig. Mig vill man INTE bli ovän med. 

Jag kan förlåta ALLT, så länge man är ärlig och ödmjuk. Människor (jag själv givetvis) gör fel och man klantar sig. Men ljuger man? Kommer man med osanningar, utnyttjar man, skyller ifrån sig eller är falsk och lismande. Då flyger man ut med huvudet före. Och dörren är stängd föralltid.

Idag är en viktig dag..
Viktigt möte som barnens pappa dessvärre måste ta själv. Grrr det här är nackdelen med tv-inspelningar. ”Man kan inte bara ringa in och sjukskriva sig” Han kommer göra det bra! Han är mer diplomatisk. Jag är en känslomänniska.

Ett av barnens skola har betett sig VIDRIGT åt. De har agerat fruktansvärt fult. Krossat ett lite barn på ett avskyvärt sätt. Jag faktiskt har grinat för hens skull sedan i torsdags.

Jag väntar ut, och ser åt vilket håll det beger sig efter mötet idag.

Löser det sig inte? DÅ kommer jag lägga all min kraft och tid till att anmäla och KRIGA. Skada mina barn, då har man en livstids ovän.

Jag är uppretad, det brinner på insidan och jag är VERKLIGEN redo för en rejäl boxningsmatch.

Snorbabba..

Alltid glad….

Första skrattet….

Nu mina vänner ska jag försöka fokusera på fina människor! Pengar ska delas ut. Människor kommer bli glada. Förhoppningsvis kommer det smitta av sig.

 1. Sophia skriver:

  Hej! Vi har 2 flickor som båda bytt skola. Den ena i 4:an och den andra i 5:an. Det blev såå bra för båda tjejerna. Det blir säkert jättebra! Lycka till! Kramar från Karlshamn❤️

 2. Matilda skriver:

  You Go girl! alla barn borde ha en mamma som krigar för en. Du är toppenbra mamma, kriga på!

 3. anna skriver:

  Förstår dig är likadan, lögnare är det värsta som finns! Kan förlåta Allt om de bara ber om ursäkt men när de fortsätter att ljuga o ljuga grrrr då kan man inte bli annat än förbannad. Fy för folk som ljuger, spelar offer o skyller ifrån sig, såna ska man hålla sig ifrån! Hoppas det blir bra med nya skolan. Lilla Lo är underbart söt och skrattet ljuvligt. kram

 4. BeLLa skriver:

  Här kommer ett helt lass med kärlek! Vissa dagar behöver man bara det. Det känns som att det är en sån dag för dig. Stor kram och litervis med kärlek❤️❤️

 5. Karin skriver:

  Kunde inte låta bli! Detta har inget med dagens inlägg att göra. Att det råder brist på bröstmjölk på prematuravdelningar i landet. Bröstmjölk räddar liv . den här mjölken är lika viktig som bloddonationer. Jag fick en massa negativa påhopp då jag försökte få kvinnorna som besöker denna blogg att förstå att amning är viktig!!!!! Tidningars runt om i landet vädjar till Er som ammar att donera bröstmjölk:))) det räddar liv!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..