Nålar och huvudvärk…

Vilken lugn och härlig dag! Vi fikade hemma hos Per och Maria. Jag tog en tur på stan. Shoppade skor, gummisnoddar och lite småkrafs på HM rean.

Nu blev det ingen bra bild. Den Filip tog vart bättre. Jag har haft fruktansvärda hugg I huvudet i två dagar.

Det jag har och har lidit av i flera år heter ICE’PICKING’HEADACHE

Det känns som om någon hugger dig i huvudet, oftast på högra sidan. Det tar så jäkla ont, som en elstöt. Det varar i ett par sekunder och kommer med jämna mellanrum.

Vidrigt! Fruktansvärt. En infekterad nerv som brinner.

Stress? Vet inte riktigt orsaken. Men i mitt fall NU. Så beror det nog på alla spänningar de senaste dagarna.

Spikmatta!! Sa våra goda vänner. Den  sätter igång cirkulationen och mjukar upp rygg och nacke.

En Spikmatta är fanken ingen lek! Somna, slappna av???

Det var som att cykla över en djupfryst åker med röven ful av hemorrojder hehe

Vidrigt! MEN efteråt? Ja då släppte faktiskt smärtan lite (ned hjälp av några ipren)

Filip hade svårt att titta på min rygg efteråt. Den såg ut som ryggen på en sugga. Hålen såg ut som porer OCH hårstråna gjorde att det såg torrt och strävt ut. PRECIS som ryggen på en gammal galt!


Färska tomater på innergården…

Skjorta HM

Cardigan GODDIS från ELSALEONIE

 
Jeans HAPPY HOLLY från HALENS

Ett billigt och snyggt alternativ till alla dyra märkesjeans. Du ser VERKLIGEN ingen skillnad FÖRUTOM på plånboken  

Vi gick ner till Hamncafet och åt skaldjur.

I Stockholm kostar en platå mellan 740-1800 kr (sjukt dyrt)

Här var vet fortfarande dyrt! Men BILLIGT i jämförelse. För 299 kr blev vi riktigt mätta 

Nu kom precis Sveds med husbilen. Kompishäng imorgon, sen flyger vi till Gotland på fredag. En vän till oss har en tillställning på fredag. Sen ska vi bara njuta och mysa med barnen… 

Puss på er alla!!❤

 1. Jag får också väldigt ont i huvudet ibland, precis bakom örat. Vår husläkare sa att det ät inflammation i en körtel som sitter där. Några dagar med Voltaren så är det borta. Oftast hjälper det med en tablett.

 2. Jag somnar direkt jag lägger mig på spikmattan. Sån avslappning. Har du svårt att sova på natten så lägg dig på spikmattan och du somnar garanterat.
  Har använt den för ryggproblem men vet inte direkt om den hjälpt mot det onda men somnar gör jag direkt.

  1. Samma här. Vaknar dock efter ett par timmar och tar bort den… när kroppen har fått nog. Ibland lite för länge och då känns det på ryggen (och då ser jag förmodligen ut nästan som Magdalena på ryggen) och det tar ett par minuter innan jag somnar om. Men bästa är nog att ha den i sängen för då blir det inte lika intensivt som om man ligger på den på golvet.

 3. Bra ändå att spikmattan hjälpte lite. Har själv använt den ibland men somnat på den har jag aldrig gjort jag heller. Vi åker till Gotland om enochenhalv timme o ska åka runt lite på ön. Ska bli jätteskönt o kul! Hoppas du o familjen får det skönt! Kram

 4. Ojdå, aldrig legat med bar hud på spikmatta. Nog somnat. Med T-shirt. Min och dotters huvudvärk försvann då lämnade bort E621 natriumglutamat/jästexktrakt som finns i en del färdigmat o snabbmat. (För fem år sedan). Tillsatsämne som triggar smaklökarna, så vätska samlas. Tyvärr inte bara i munnen, utan även i hjärnan. Kan därför också framkalla migrän o epilepsianfall. Skulle testa lämna bort så många E tillsatsämnen som möjligt.

 5. Brukar också ha sån huvudvärk, i högra tinningen. Första gången jag fick det trodde jag att det var nåt kärl i huvudet som gick sönder men fick veta att det är migrän. Vidrigt ont gör det! Brukar också lägga mig på spikmattan och somna och då blir man så där vacker haha
  Hoppas att huvudvärken släppte för dig och inte kom tillbaka! Ska nog lägga mig på spikmattan själv ikväll. Kram!

 6. Lovar att man vänjer sig fort, Magdalena! 🙂 Jag somnar ofta på min spikmatta i sängen och vaknar mitt i natten ganska ”hålig” på ryggen hehe…..
  Gav en till min pensionerade pappa (redig karl, psykolog och f.d. fotbollstränare) som ringde och skrek ”-HUR kan du somna på din!? Jag ligger 10 max med tröjan på…..”
  Det blir bättre!

  Kram //Anna

 7. När jag började med spikmatta så la jag mig i sängen med den, fick ”lyfta” på ryggen å liksom lägga den rätt – det ska inte vara olidligt, men kännas HYFFSAT bekvämt. Sen slappnar man av och efter en liten stund känns den knappt! Så skönt! 🙂

 8. Hej 🙂 Du borde testa gå till Atlaskotan, finns i hela Sverige! Det är fantastiskt … googla det och läs deras patientberättelser!
  Mkt besvär kommer från atlaskotan i nacken … det enda som hjälp mig mot huvudvärk, nack och ryggont 🙂

 9. Hej!

  Trigemniusneuralgi heter den typen av huvudvärk som ger ilande, huggande nervsmärtor. Jag har haft den i perioder som håller i sig någon vecka. Sist var det väldigt besvärligt och när jag inte sovit på två nätter åkte jag till akuten och fick utskrivet en medicin som heter Tegretol. Egentligen en epilepsimedicin men som också används mot den här typen av huvudvärk. En magiskt bra medicin och det var en sådan enorm lättnad när den gav verkan. Jag hoppas att du mår bra igen!

 10. Nån som vet om man även kan ha den typen av ”sjukdom” på andra delar av kroppen? Jag har samma symtom men i kanten av armhålan. Gör oerhört ont under de sekunder det håller i.

 11. ”Det var som att cykla över en djupfryst åker med röven ful av hemorrojder hehe”
  men herre hur kommer du PÅ allt?? Ligger o gapskrattar i sängen med 3 sovande barn runt mig. Och ryggbilden
  Bra att det hjälpte lite dock!!

 12. Har samma huvudvärk jag med. Mina attacker kommer oftast när jag ska sova. Som elektriska stötar i nån sekund… har blivit hjälpt av att ligga på spikmattan innan jag sover och att äta magnesium (pulver från hälsokost) lider även av migrän äter medicin varje dag. kram fina du!

 13. Hej fina! Ett tips är att lägga ett tunt lakan
  på spikmattan i början , sen vänjer du dig.
  Jag använder min spikmatta när jag har
  spänningshuvudvärk eller känner stress,
  oro! Jag får tillbaks energin då , jättebra!
  Stor kram !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..