Läsarkrönikan återuppstår

Jag och Tompa har pratat mycket om hur vi saknat era berättelser och krönikor och bara häromdagen fick vi frågan på mejl från en bloggtant:-) om vi inte ska ta upp det igen? Det är snart två år sedan vi senast hade läsarkrönikor och fick njuta, våndas, bli lyckliga och förfäras av era historier. Vi bröt just denna del av bloggen när vi hade en mkt jobbig tid, men nu känner vi att vi är mogna att ta upp tråden igen. Vi kör igång redan på onsdag och sedan blir det en ny läsarkrönika varje vecka.

Allt hänger på DIG!´Det är era berättelser vi vill läsa. Dumt, knasigt, hemskt, fantastiskt, behjärtansvärt, kort eller långt. Vi vill höra från dig och ditt liv och dina erfarenheter.

Mejla in din läsarkrönika till oss! Vi läser ALLT och väljer sedan ut dem som sak publiceras lite beroende på tid, hur det passar och beroende på hur lika de är. De flesta blir någon gång publicerade, men det kan dröja en stund.

Mejla din krönika till: magdalenagraaf@gsonmedia.se. VILL du så får du bifoga bild, en beskrivning om dig själv och eventuella länkar (blogg, insta etc) , men SJÄLVKLART går det bra att vara anonym.

Tusen tack för att du vill göra detta och vi ser fram emot era berättelser.

KRAM! x

 1. Skatan skriver:

  Ni ÄR tanter.
  Punkt.
  Fråga vilken femåring som helst ska ni få höra.

  Tanttanttanttant <—– nynnas i äkta läderlappenstyle

 2. Maggan skriver:

  Sluta hacka på Maria. Så jäkla trött på alla dessa ”poliser” överallt. Maria skrev vad hon tycker/ känner, genast rycker, vad dem tror är Magdalena Graafs beskyddare, ut.
  Tror inte Magdalena vill att man ska slicka hennes … i allt som skriv här.
  Är 50 år och vill inte kallas tant, för jag känner mig inte som det. Så enkelt är det!

 3. Sandra skriver:

  Maria
  förklara för mig vad som är nedvärderande med tant?

 4. Maria skriver:

  Tant har, enligt mig, inget med ålder att göra. En del blir tanter vid 30 och andra blir det aldrig! Jag har knappt reflekterat över ordet. Om det skulle vara nåt menar nog Maggan det som positivt!

 5. Dani skriver:

  Har funderat på det där med att man idag nästan inte får säga något för att någon ska bli kränkt. Jag älskar din blogg Maggan! Från en 30 årig bloggtant ❤️

  1. Maria skriver:

   Handlar inte om att bli kränkt. Onödigt ordval bara. Läs hela kommentaren så förstår du säkert innebörden. Ha en superfin dag! / Från en sommarglad tjej !

   1. Cissi skriver:

    ”Onödigt ordval”??? Detta är, vad jag förstår, Magdalena Graafs blogg och där borde hon väl få använda vilka ord hon vill? Om man inte tycker om innehållet eller delar av det så är det väl bara att sluta läsa. Kanske rentav börja skriva en egen dagbok och där använda de ord man själv tycker är vackra och adekvata…

    1. Maria skriver:

     Sluta läsa, starta egen dagbok. Oj oj oj vad du tar i cissi.
     SOM jag skrev: Det finns bättre ord att benämna sina läsare än tanter.
     Thats it!
     Försök inte skapa en big deal av det! Skriva en egen dagbok kan du göra själv.

   1. Nett skriver:

    Jag har läst hela din kommentar, och även maggans blogginlägg. Jag förstår inte alls, du skriver läs hela kommentaren så förstår ni säkert. Inte jag?

    1. Maria skriver:

     Läs en gång till!

     Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..