Testing testing

Har legat hela förmiddagen och försökt fundera ut varför det inte går att publicera bilder på WordPress med min nya Samsung  edge 7. Men min gamla 6 funkade det?! Och jag har verkligen jämfört ALLA inställningar.

Grrrrr

Jag är nog en av Samsung största förespråkare. Men nu är jag sur ”Maila”
Jag vill inte Maila mina problem!
Jag vill prata med EN MÄNNISKA! Prata med en människa av kött och blod.

Kastar snart den här avancerade telefonen i väggen och  sätter mig på tvären.

 1. Jag har en s7 edge och jag kunde inte heller publicera i wordpress eftersom bilderna var för stora för den appen. När jag ändrade storlek på bilderna när de skulle laddas upp så funkade det. Värt att testa kanske?

  1. Förtydligande. Telefonen tar ju så galet bra foton att de blir så otroligt stora. Tror det är där problemet ligger.

 2. Pia skriver:

  Tråkigt med bilderna som inte syns.

 3. Maria skriver:

  Tack för en fin blogg.
  Nu kan jag se bilderna du la ut igår. Men inte dom två i föregående inlägg.
  Är själv i Palma och bara njuter av solen och ledighet.
  Kram Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..