Smycken och lugn och ro

Vilken helg! Det har verkligen varit varmt härnere. Underbart!

image

Nu äntligen Kan jag avslöja att mitt samarbete med FRIMAN fortsätter!

Jag har blivit ombedd att designa vigsel och förlovningsringar för VJ since 1890 där jag redan har en smyckekollektion.
Här är en sneak peak på ett par som jag verkligen gillar.

Finns i butik till hösten.

Det blir en stilren, klassisk och prisvärd kollektion med och utan diamanter i både röd- och vitguld.

image

Lugn helg förövrigt.
Jenny kom förbi på lunch, vi har lekt i poolen.
Tristan har haft disco i skolan och ett par vänner som sov över.
Hämtmat, en promenad….

image

image

image

image

image

Filip har stuckit till flygplatsen. Lance och en kompis till honom kommer ikväll. Det ska bli SÅÅÅ mysigt.

 1. Jag måste bara säga.. Har precis lyssnat på din bok, ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig”.
  Vilken kvinna du är.. Vilken kämpe, vilken styrka & vilken mamma du är! Måste säga att du har hjälpt mig! Jag var i ett våldsamt förhållande både psykisk och fysisk..Det fanns stunder då jag inte trodde att jag skulle överleva.. Men jag tog mig ur.. Idag är jag fri och mår bra.. Men det psykiska har alltid suttit kvar.. Jag kollar mig alltid en extra gång över axeln fastän det har gått 3 år sen jag blev ”fri”.
  Efter att jag lyssnat klart på din bok, känner jag mig starkare.. Jag är inte ensam, många har gått igenom de jag har gått igenom. Och det är inget att skämmas för! Det ÄR inte ens eget fel, man är inte värdelös.. tvärtom.. man är en kämpe! Nu ska jag inte gömma mig längre.. Ska inte stänga in mig i det förflutna.. sluta vara rädd.. Utan börja lita på att ALLA inte vill mig illa.. Jag är Stark! TACK för att du och din berättelse fick mig att inse det.. Tack för att du har stärkt mig!

  Kram <3

 2. Annie skriver:

  Vadhar hänt nu? Är du sjuk eller ngt? Inte ett ord på flera dagar…..

 3. Linda skriver:

  Filip matchar inredningen

 4. Annika skriver:

  Söta små korvungar!

 5. Sophie skriver:

  Väldigt snygga ringar. ☺

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..