2000 hästar, rädsla och sittgunga

Idag flyger navet i våran familj hem till Sverige (Dock bara för en vecka)
Jag saknar redan Mumin!! Hon gör verkligen vardagen både roligare och enklare.
INTE EN GÅNG har vi (jag) surat eller stört oss på varandra.
Vi synkar och är verkligen lika, trots åldersskillnaden.

image

Igår var vi på Cortes och nere i hamnen och fikade

I min fina Love forever klänning som heter Gibraltar i modellen

image

image

Jag investerade i en sittgunga. Lo hatar att ligga ner. Nu kan han sitta och titta på oss. He loves it!

image

Handlade lite bäbis kläder
Är barnen här midget’s eller är Lo ett monster?
Shoppade lite nya kläder till honom.  Han har vuxit ur ALLT.

Jag fick köpa kläder för en 9 månaders bäbis??

image

image

image

image

image

Den här fick jag rekommenderad!
Ser liiiite bättre ut. Men fortfarande rött.

Var iväg och red igårkväll.

Fick en liten gnagande rädsla efter ridningen i söndags.

Hetare och mer dansande hästar än vad jag är van vid.
Kände att jag tappade kontrollen lite och fegade ur.
Mitt självförtroendet fick sig en smäll.

Inget speciellt hände. Vi hade den häftigaste dagen ever.
Jag fick bara en knepig magkänsla.

Lika bra att tvinga sig upp i sadeln igen.
(På en vanlig ridskolehäst)
Annars kanske jag ALDRIG hoppar upp igen.

image

image

En tur uppe i bergen på en riktigt liten halvdöd hamburgare på ben.
image

Jag måste bli en bättre ryttare innan jag sätter mig upp på ett svettglänsande dansande muskelknippe med lång man och böjd nacke haha!!
image

Den här stiliga killen har gått ur nian.
Skolan är inte alltid det roligaste stället i världen.
But he did it!! Nu är det över. Nu vänder vi blad och tar nya friska tag.
image

image

Efter ridningen tog vi ett glas vin på kvarterskrogen.
Milles son hängde på. En riktigt trevlig kväll…

Vad jag älskar med ridningen och mina nya vänner. Är att det känns så himla äkta. Spanskt. Inte svenskt och turistit.
jag är så tacksam som får hänga på!!

Nästa år ska jag hänga på tjejerna. Vi ska göra en pilgrimsfärd. Rida i en vecka, 4 mil om dagen. 2000 ryttare, tältläger, mat, sång, natur…

image

Filip är tillbaks från flygplatsen. Vi planerar vecka. Skolavslutningar, hämningar, bokning av flygbiljetter och jobb…

 1. Mimmi skriver:

  Hello. Tänkte bara säga att ang.barn storlekar utomlands så menas det med ”upp till” ålder. Gjorde misstaget när jag fick kläder till min dotter från Spanien där det stod 6 månader och väntade till hon var det men då var de för små. Du kommer få se! Good luck chick!

 2. Sylvia skriver:

  Förundras över hur många kommer med pekpinnar och tar sig friheten att berätta hur en annan vuxen människa bör leva sitt liv, med/utan hjälm etc etc….Jag tror nog Maggan är klok nog att ta konsekvenserna av sitt eget handlande, utan en massa ”goda” råd från pk-gänget. Som en annan bloggare skrev – ”se min blogg som mitt vardagsrum, där ni är inbjudna. Uppför er och håll en god ton, annars är ni inte välkomna”. Peace, Love and understanding.

  1. Lotta skriver:

   Personer som uttrycker sig som dig dyker upp i väldigt många olika forum på nätet nuförtiden. Alltid med ett förakt mot samhället , mot ordning och reda, lagar och regler, moral och sunt förnuft. Och det är alltid de som vill ha ordning och reda och ett fungerande samhälle, i dag, nästa år och om 50 år där vi är trevliga emot varandra och stävar efter det som är rätt och riktigt som får ta emot deras frustration, de som inte vill/ kan tänka utanför sin egen box.
   Varför?

  1. Lotta skriver:

   Man ska vara försikigtigt att bland ihop peace Love and understanding demokrati och yttrandefrihet. Att andra inte tänket och känner som du är inte lika med krig och icke kärlek. Alla behöver inte känns och leva som du men ändå är bra människor.

   1. Lotta skriver:

    Jag är trött på människor på nätet som använder en vis jargong av nedlåtande elakhet som de vet kommer att träffa mitt i prick för att tysta, trycka ner och dra ner andra. Gaphalsar som skriker lite här och var sedan försvinner vidare. Hur länge ska vi låta trollen härja runt?

    Troll= energitjuvar, människor som tar ut din egen frustration av ett otryggt stressat samhälle på andra människor på internet. Trollet bär en offerkoffta och det som rätt att bete sig som den vill.

    1. Sylvia skriver:

     Lotta, är det mig du menar? Isf tror jag att du tolkat in liiite mer i min kommentar än vad som är menat. Jag har verkligen inget förakt mot varken samhället, eller ordning och reda för den delen. Har ALLTID hjälm, bilbälte, hängslen och livrem, men jag skulle däremot inte tala om för andra vuxna hur de ska leva/göra. Det jag ville få fram är att det är trist att så fort ngn gör något som inte passar in i vad som anses ok (rida utan hjälm, dricka alkohol när man har småbarn etc), så blir det pekpinnar direkt. Det blir rätt larvigt att tillrättavisa en annan vuxen människa för sådana saker. Ang. yttrandefrihet, så tycker jag att man ska välja bland sina tankar, och vilka man faktiskt framför. Vissa åsikter tycker jag inte man behöver uttrycka varken verbalt eller i text. Bättre med en trevlig ton, och en ödmjuk inställning till livet och andra medmänniskor. Peace, love and understanding!
     Ps. Jag kommenterar faktiskt sällan, och är verkligen inget nättroll som du insinuerar.

 3. Hej
  Jag undrar drar hur du har fått en sån fin kropp efter så många fina barn? Din mage e ju helt platt du har ju knte ga lovehandels… vad är hemligheten?
  Mvh carolina

 4. Jag förstår bloggare som tar bort möjligheten att kommentera. Om någon inte håller med om vissa saker och framför invändningar mot det blir det jäkligt elaka kommentarer från andra LÄSARE, de som bloggar verkar kunna tåla kritik rätt bra. Fjäskkören däremot verkar hålla varann om ryggen, kanske tror de att de är ”kompisar” med bloggaren för att de hejar på och håller med om allt? Otrevlig stämning blir det ofta bland dem som kommenterar och det kan ju knappast bloggaren rå för, eller?

  1. Marie skriver:

   Håller med dig. Fjäskkören är oerhört tröttsam.
   Och lite…..Pinsam.

   1. Gerd skriver:

    Är precis av samma åsikt !!

 5. Åsa L skriver:

  Så underbart roligt och härligt att du lever din dröm Maggan med hela din familj , dina fina barn och goa Mumin och njuter och tar för för dig
  så FULLT av livet ! .
  Jag njuter , ler och faller i jätte härliga skratt med din humor , Tack för att du delar med dig av din resa
  Livet är ju här och nu och inte sen ❤️
  Hur mår Lo”s tå ? Hoppas den mår bättre
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..