Vem är du?

Föreläsning..

Vem är du?

Är du duktiga Emelie som nickar instämmande, anteckningar och skriver stödord för att komma ihåg.

image

image

ELLER…

Är du Maggan Larsson

Du LÅTSAS  skriva ner stödord, men egentligen är det bara kukar, hästhuvuden och ögon du klottrat ner…

image

image

En riktigt inspirerande föreläsning!!

image

Dags för lunch

image

 1. Hahaha. Du är ju knäpp som ritar snoppar på en föreläsning. :-). Tycker inte alls att din minste är lik onkel fester. Han är mer lik sin mamma där med de stora vackra ögonen. Dessutom är blekfisar det nya svarta. I den här mellansvenska staden som jag bor i är det ingen som har vare sig har busbränna eller annan bränna. Alla är livrädda för cancer. Ha en fin givande föreläsningsdag. Med eller utan könsklotter. Kram

 2. Hahaha, jag är klottraren, men håller mig till blommor och hjärtan (men nu kanske det blir fler alster i blocket) 😀

 3. Både och 🙂 Antecknar och skriver stödord, dekorerade med blommor och figurer som inte kräver någon talang. Innebär det att jag använder båda hjärnhalvorna eller att jag inte är bra på något?!

 4. Skrattar ihjäl mig. Du är ju galet härlig Magdalena. Jodå jag ritar hjärtan, blommor, löv och stjärnor på mitt anteckningsblock. Kom just på att löven kanske står för fikonblad (som döljer en snopp) hahaha…

 5. Haha!! Kvinna du är ju helt sjuk(ler)!! Jag är klottraren som glider iväg med tankarna om allt annat än det jag borde fokusera på.
  Lilla Lo är såå lik Isak.

 6. Man kunde tro att anställningskravet var ”blond” 🙂 (obs, inget nedsättande i det, bara en iakttagelse). Himla fin blus den där duktiga antecknande flickan har! Var har hon köpt den tro..?.

  1. Brukar du kommentera om du ser många mörkhåriga/svarthåriga också? Jag fattar bara inte varför blondhet måste kommenteras, bullshit att det bara ”är en glad liten iakttagelse”. Det måste provocera dig, annars skulle du inte skriva så. Frågan är bara varför.

   1. Eh, ja det hade jag gjort. Varför provocerade mitt inlägg dig kan man ju undra?
    Du vet väl inte vilken hårfärg jag har. Och nej, jag blir inte provocerad av blonda människor däremot av dig.

    1. Du hade ingen vettig förklaring, nä men oj så förvånande! Du är så klart inte blond, bara bitter på blonda kvinnor av någon anledning. Jag kan berätta för dig eftersom du har noll självinsikt, att du är nog en person som generellt ser ner på sånt som anses svenskt, det är stötande för oikofober som du.

    2. Du är nog inte riktigt frisk…vilken ilska.
     Och, jo, jag är både blond och svensk 🙂
     Om det nu är viktigt. Min kommentar var helt oskyldig om än inte som du i ditt fejkcitat skriver ”en glad lite iakttagelse”. Utan mer som jag skriver (om man citerar kan man inte ändra något i originaltexten): ”en iakttagelse”. Framförallt var den inte alls riktad till dig utan till hon som har bloggen och som jag följer, trots att hon är blond.
     På tal om självinsikt: läs igenom din kommentar igen och fundera på varför du är så arg.

    3. Nej du, mig lurar du inte – du är inte blond. Det har du i princip redan avslöjat i den förra kommentaren.
     Vidare info om mig: jag är frisk som en nötkärna men irriterar mig på normaliseringen av mobbingen och hatet mot blonda som tydligen får florera fritt nuförtiden. Folk stör sig på blonda och jag kommer aldrig att acceptera eller förstå det! Jag ogillar ord som bitter och avundsjuk, men vad ska man annars tro? Du kastade ur dig en kommentar utan att blinka och hade med all garanti inte väntat dig att någon ens skulle höja på ögonbrynen. Och du försöker vända uppmärksamheten till det du kallar fejkcitatet. Jag la till ”en glad liten…” för att det var hela andemeningen med din kommentar, det var ditt uppenbara sätt att komma med en pik ang. att det var väldigt många blonda på M´s arbetsplats, men ändå försökte du låta som att du inte menade något speciellt med det. Varför då ens kommentera det? Falskt!

     Slutligen: jag är ”arg” för att jag inte gillar mobbing och hat mot blonda (eller mot några andra heller för den delen). Så fort fördomar eller hån blir kutym, så är det inget annat än illa fördolt hat. Tänk dig att någon skrivit nedsättande om mörkhåriga; vilket ramaskri det skulle ha blivit!

   2. Men jösses lugna ner dig Sara …. Vad hetsar du upp dig för ? Är det dig allt handlar om? Förmodligen inte så lägg ner pronto ! Personangrepp bara sådär , tänk efter lite innan du själv häver ur dig Tack.

    1. Men suck… Trist när folk som inte har en susning eller var med i diskussionen från början lägger sig i. Du är tydligen för mobbing… Och vad då, personangrepp? Du har inte ens brytt dig om att försöka sätta dig in i samtalsämnet.
     Jag är emot när mobbing och påhopp av en speciell grupp med människor blir ”vardagsmat”. Det kommer jag aldrig sluta med, sorry. Du försvarar ”Petras” beteende, så fint då… Jag tycker det säger mer om dig, än om mig. Jag har inte gått till personangrepp, men jag ryter ifrån av naturliga skäl. Stör det dig, så får det vara så. Om du var en vaken, blond person hade du nog också lackat ur när det händer JÄMT utan att folk bryr sig!
     Föraktet mot blonda personer är tydligen okej, du är en av mobbarna som låter det ske. Sorgligt.
     Byt ut ”blond” i kommentaren; ”oj, vad många blonda det var på bilden, man skulle kunna tro att det hör till anställningskraven” mot; ”svarthårig, ”lång”, ”kort”, ”tjock”, ”invandrare” osv, så får du se att fler ögonbryn kommer att höjas. Då vaknar hyenorna minsann.

 7. Haha Maggan du är ju bara
  bäst alltså . Maggan Larsson
  låter som en redig skånetös :))
  Du är för häääärlig ❤️

 8. Jag är definitivt Maggan Larsson 😛 😉 😀 Det finns inte en möjlighet att jag skulle hinna med att skriva ner vad föreläsaren säger utan att ha spänningshuvudvärk i flera dagar efter och dessutom är det hundra gånger roligare att klottra 😛

 9. Jag är definitivt den ”duktiga” som skriver massor och ser intresserad ut, men önskar att jag var lite mer Maggan Larsson 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..