Fotsvett, flyg och filtar….

Wifi på planet, jäklar va grymt!

Lo sköter sig….

image

Nackdelen när man reser själv med en  kulting?
Vart fanken lägger man bäbisen när man måste fälla ihop vagnen mm i Security’n?

Nu sover han.
Damen brevid sa att han var en otroligt from och duktig liten bäbis, två sekunder senare började han knorra. Typiskt!

Gick ett par minuter framåtillbaka, en flaska välling och sen baang, snark igen

image

I en skön liten ”aga” position över knät.

Tar du av dig skorna på flyg?
Tar du av dig skorna om du har problem med fotsvett?
Vet man om, att ens fötter stinker gammal jäkla möglig ost? Tar man av sig pjucken då?

Borde vara förbjudet.

image

Mina favoritjeans!

image

-Ska du verkligen gå ut så där Mackan??
Frågade Mumin mig innan vi åkte.

-Du är ju helt trasig OCH smutsig!!

(Läs det på grov finlandssvenska)

image

Favoritkudden och favoritfiltarna

Måste lov att säga.
Filtar har jag nog fått och köpt ett 20-tal av sedan Lo föddes MEN DESSA?!
Så grymma! Stora, tunna, andas…

Torkar fort, 100% bambu och går att använda som snutte, täcke, sarrong, hänga över vagnen…

Bästa!!
Och inte nog med att de är bra?!
De e min fina kompis Nette som designar dem! HÄR!

image

Nette till vänster, och hennes man Anders till höger..

image

Älskar att få pusha för vänner som vågar följa och förverkliga sina drömmar!

Nette grym! Hennes produkter likaså…

image

Stor filt och liten snutte över huvudet.
Lo måste ha något över sig för att kunna sova.

image

image

Grisaknorr!!!

image

Jag är i Sverige och Filip kommer hem till Spanien ikväll..

image

Fortfarande inte klar. Men jädrans va bra den är!

Syns och hörs lite senare ❤

 1. Varför åker du till Sverige när Filip kommer till Spanien? Det låter inget kul! Då måste det är väl vara något riktigt viktigt förstås! Du har ju inte så lång tid kvar i Spanien heller, usch vad tiden går fort!
  Man skulle vilja stanna klockan ibland. Jag bor året runt på Österlen, känner som du gör för Spanien, jag förstår inte riktigt att jag får vara här på heltid året runt, känns som semester….. jag vill inte åka tillbaka till Västerås o Stockholm. bara på kort visit!
  Ha det gott och åk tillbaka så fort du bara kan…. hihi. kram

 2. Jag tar alltid av mig skorna på flygen.. men så har jag inget problem med fotsvett heller…. Skulle jag märka att de kanske vart lite extra svettiga om det varit en lång resdag så hade jag behållit skorna på!!!

 3. Finns det inte såna där barnsängar på flyget så han kan få sova där och du kan slappna av?
  Vad vet jag, du kanske har ett knäbarn precis som jag.

  Bärsele är förövrigt super när du inte kan ha vagnen.

 4. Tar av mig skorna när jag flyger, har inge fotsvett.
  Brukar ha ett par strumpor som jag sätter på mig.
  Det är bra att ta av sig skorna och röra på fötterna för blodcirkulationen.
  Men fy om någon som luktar illa gör det.

 5. När min var liten och jag flög själv med honom San Francisco- Göteborg hade jag honom i bärsele. Behövde inte ens ta ur honom vid säkerhetskontrollen. Så smidigt. Däremot testar de alltid för knark på mina händer när jag flugit med honom. Lika läskigt varje gång även fast jag vet att jag inte har rört det.

 6. Ja verkligen jätte fina filtar!!!! Älskar Lika Lyx! Härliga bilder!!! Ser oxå fram emot Att resa m min lilla skrutt! Ha det så brai Sverige!!! Kram flygvärdinnan som flög er t cph i höstas 😉

 7. Alltså sorry Maggan men nu måste jag vara petig, om Mumin bryter på finska så pratar hon inte finlandssvenska. Att ha finska som modersmål och sedan prata knackig svenska med brytning är en sak, finlandssvenskar pratar flytande svenska men med finlandssvensk dialekt (tänk Levengood eller liknande). Det är bara en annan dialekt, precis som skånska eller vad som helst och ingen brytning. Gissar att du menar att Mumin bryter på finska 😉 Som finlandssvensk kände jag att jag måste belysa detta haha.

 8. Ja bärsele är så jäkla bra på flygplatsen, förutsatt att han gillar att sitta i den 🙂
  Sen kan jag tipsa om bärsjal, som man kan använda länge. Hade själv en Mei tai, som funkar att bära på mage, höft, eller rygg.

 9. Mumin verkar ha finska som modersmål och bryter då på finska. Pratar man finlandssvenska så har man svenska som modersmål, och därmed inte problem med att uttala tex. g i Maggan. Finlandssvenska är en dialekt, och inte samma sak som att bryta på finska. Stor skillnad det där! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..