ANNONS

/

jblgraaf

Ny härlig vecka och dags för en finfin tävling igen! Vi har lagt vantarna på ett par hörlurar från JBL som du nu har chansen att vinna. Vinsten är värd hela 1500 kr!

JBL släppte för ett tag sedan den perfekta hörluren för sommarens alla äventyr. Den trådlösa hörluren JBL Everest 300 ger dig total frihet utan en massa sladdar som trasslar under cykelturen, skogspromenaden eller shoppingturen. Med en inbyggd mikrofon är det enkelt att ta emot samtal och hörluren har en ShareMe 2.0 teknik. Det är en teknik som gör det möjligt att dela ljudet med andra Bluetooth-hörlurar, till exempel om man kollar på film, tv, spelar spel eller lyssnar på musik ihop. JBLs Everest-serie består av flera hörlurar och det finns en modell för alla. Mer information om hörluren hittar du på www.jbl.se.

Svara på frågan här nedan och skriv en mening om varför du vill uppleva en trådlös frihet i sommar så kanske det är du som vinner ett par alldeles egna Everest 300. Glöm inte att ange dina kontaktuppgifter så vi vet vart vi skall skicka din eventuella vinst. Lycka till! 

 Hur många hörlurar består serien av?

Tävlingen är avslutad. Vinnare meddelas inom kort.

Tävlingen pågår till och med söndagen den 5 juni. Vinnare meddelas personligen och publiceras här. Tävlingen är ett samarbete mellan JBL och Magdalena Graaf. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00