Morsdag och jag bitter??

Grattis alla coola tjejer och mammor där ute.
Kommersiellt trams.
Jag vill helst bli sedd och uppskattad VARJE dag.
MEN med små och mindre sönen så jublar man om de ENS kommer ihåg dig EN JÄKLA DAG OM ÅRET hehe

Jag behöver INTE bli firad.
MEN glöms jag bort??
Då jävlar väcks odjuret inom mig. Dubbelmoral I know!

Och ursäkten ”jag hann inte” den är sleeeten. Man har haft 364 dagar på sig att planera, skriva ett kort, måla en teckning eller köpa en nallejävel.

Är jag bitter och på krigsstigen?
Jepp! Stämmer bra…

Bortglömd blev jag!

Mumin och jag har kramat lite under morgonen. Och vore det inte söndag och allt hade varit stängt? Då hade jag tagit Filips kreditkort och åkt bort till Cortes och köpt ett par svindyra Sophia Webster skor. För det är jag värd haha!

image

Drog iväg det här EFTER att vi pratat i 30 minuter i telefon. Och jag insåg att han inte hade en susning.

Nu ska jag spela svår och inte svara förrens ikväll. Hehe

image

Grattis till oss! (Mumin hade inte sminkat sig. Så hon vägrade bild. Ville bara visa en näsa i profil)

image

Bada bäbis. Sen ska vi på kalas!
Charlies kompis fyller 5 år

Puss å haj! X

 1. Jenny skriver:

  Hej Maggan!
  Gu va du är grym! Och vilken body du har! Jisses! Efter 5 barn! Galet bra… Du, jag funderar på dessa fitnesskapslar du äter… Men e tveksam om de hjälper?! På vilket vis tror du de hjälpte dig? Du äter ju väldigt sunt va vi ser på din sida.. Är de inte de som gjort sitt, inte kapslarna? Önskar att de e så bra som du säger så man kan få bort några extra kilo.
  Ha nu en fin kväll J.T

 2. Mia skriver:

  Blev inte heller firad. Fick i stället höra kommentaren att du är ju inte min mamma så varför ska jag fira dig? Blev inte heller firad på födelsedagen eller fick julklappar med motivationen att det är så svårt att hitta på något… Att jag gett massor av tips och att jag alltid köper presenter honom räknas tydligen inte.
  Var faktiskt hemskt att fira jul med mannens familj och alla fick julklappar utom jag. Brukarde alltid i alla fall få något av min mamma men hon hade precis gått bort innan jul. Hur svårt kan det vara att köpa något litet för att visa uppskattning?

 3. CL skriver:

  Haha, samma här . Jag har också dubbelmoral när det gäller morsdag ! 🙂 Jag blev firad, känner att familjemedlemmarna ska fixa middag och städa lite också, så att jag blir riktigt nöjd ! Stor kram till dig fina !

 4. Anna skriver:

  Omg! Tack för ditt inlägg om morsdag! Satt o scrollade sociala medier där ALLA fått frukost, pärlplattor, teckningar, champange , Marc Jacobs skor o bla bla ..
  Mina 2 tonårs barn glömde av, min man jobba , o min minsta för liten. Kände mig bitter , hemsk o egoistisk. Sikken tur att jag läste din blogg idag! Jag vill oxå ha en nallejävel!

 5. sååå..besviken! Fick inte ens lite kaffe eller en kramjävel av ” barnen” (16 och 18). DÅÅÅ… känner man sig inte så älskad precis. Men jag firade min älskade mamma i flera timmar och somnar gott. fylld av kärlek i sinnet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..