Morsdag och jag bitter??

Grattis alla coola tjejer och mammor där ute.
Kommersiellt trams.
Jag vill helst bli sedd och uppskattad VARJE dag.
MEN med små och mindre sönen så jublar man om de ENS kommer ihåg dig EN JÄKLA DAG OM ÅRET hehe

Jag behöver INTE bli firad.
MEN glöms jag bort??
Då jävlar väcks odjuret inom mig. Dubbelmoral I know!

Och ursäkten ”jag hann inte” den är sleeeten. Man har haft 364 dagar på sig att planera, skriva ett kort, måla en teckning eller köpa en nallejävel.

Är jag bitter och på krigsstigen?
Jepp! Stämmer bra…

Bortglömd blev jag!

Mumin och jag har kramat lite under morgonen. Och vore det inte söndag och allt hade varit stängt? Då hade jag tagit Filips kreditkort och åkt bort till Cortes och köpt ett par svindyra Sophia Webster skor. För det är jag värd haha!

image

Drog iväg det här EFTER att vi pratat i 30 minuter i telefon. Och jag insåg att han inte hade en susning.

Nu ska jag spela svår och inte svara förrens ikväll. Hehe

image

Grattis till oss! (Mumin hade inte sminkat sig. Så hon vägrade bild. Ville bara visa en näsa i profil)

image

Bada bäbis. Sen ska vi på kalas!
Charlies kompis fyller 5 år

Puss å haj! X

 1. Känner lite som dig, Maggan!
  Det behöver inte bli ett jäkla ståhej…. Men med två stora tonåringar, en 8 åring och en ganska normal man(trodde jag), så hade jag iallafall väntat mig ett grattis, en kram, en teckning, en hälsning på FB ect. Men nej….ingenting!!!!
  Trodde i min enfald att frukosten skulle vara framdukad och möjligtvis en blomma på borden, när jag kom in med hunden efter morgon promenaden….men nej ingenting!
  Stod här och föreslog grillning till lunch, kött, goda grönsaker, någon god sås för mannen. Men han tittade i frysen och sa:- vi har köttfärs hemma! Såå japp, det fick bli köttfärslimpan med ihopa plock på vad vi har hemma!
  Nu é jag besviken och äter resterna av den grillade kycklingen från igår, så kan dom andra äta köttfärslimpan….
  I lunchen ska jag cykla ut till mina föräldrar på landet, med nyplockade blommor och lite tårta till min älskade mamma. Vi firade förvisso henne i fredags, men nu när jag är bortglömd, så tänker jag uppmärksamma henne lite extra.
  Bitter? Jag? Nej, bara ledsen över att bli bortglömd!!!!

 2. Angående förra inlägget.. Jag har sett ett antal bikinibilder på dig nu Magdalena, och från en tjej till en annan: Jag tycker du har jättefina tuttar! Jag skulle vara superglad om mina såg ut så, och jag är ca tio år yngre än dig.
  Och du är jättefin i kroppen i övrigt också för den delen. Kan inte riktigt fatta att du passerat 40. Vi är många som är avundsjuka ska du veta! Hoppas du kan suga åt dig komplimanger som dessa, för det kan inte jag! 🙂

 3. TACK för ett öppet inlägg! Jag blev också bortglömd 🙁 surar också och har skällt ut sambon. Håller med dig i allt du skriver!

 4. Ush. Hatar mors dag. Bara press, stress och besvikelse. Löjligt. Jag vill INTE bli firad, det är bara pinsamt. Halleluja!

 5. Jag blev inte bortglömd (min son är 9 månader) men däremot sä struntade min man i dagen.
  Tills jag började gråta av besvikelse och påminde honom om hans första Farsdag, då han fick två fina presenter och ett väl genomtänkt kort…då blev han arg och hoppade på mig om att ”vi är ett gift par, behöver inte hålla på med massa trams å blablabla”
  Sen åkte han iväg å köpte en present å rosor.. Men jag är redan ledsen och dagen känns bara skit 🙁
  Jag undrar verkligen varför det är så svårt att visa lite uppskattning

  1. Nämen fy Anna va trist. Då vill man ju knappt ha några rosor och presenter efter de ju!! Undra om han sa att de va trams på sin fars dag eller tog emot presenterna med förtjusning.. Grr … Hoppas du är gladare nu 🙂

 6. sååå..besviken! Fick inte ens lite kaffe eller en kramjävel av ” barnen” (16 och 18). DÅÅÅ… känner man sig inte så älskad precis. Men jag firade min älskade mamma i flera timmar och somnar gott. fylld av kärlek i sinnet.

 7. Omg! Tack för ditt inlägg om morsdag! Satt o scrollade sociala medier där ALLA fått frukost, pärlplattor, teckningar, champange , Marc Jacobs skor o bla bla ..
  Mina 2 tonårs barn glömde av, min man jobba , o min minsta för liten. Kände mig bitter , hemsk o egoistisk. Sikken tur att jag läste din blogg idag! Jag vill oxå ha en nallejävel!

 8. Haha, samma här . Jag har också dubbelmoral när det gäller morsdag ! 🙂 Jag blev firad, känner att familjemedlemmarna ska fixa middag och städa lite också, så att jag blir riktigt nöjd ! Stor kram till dig fina !

 9. Blev inte heller firad. Fick i stället höra kommentaren att du är ju inte min mamma så varför ska jag fira dig? Blev inte heller firad på födelsedagen eller fick julklappar med motivationen att det är så svårt att hitta på något… Att jag gett massor av tips och att jag alltid köper presenter honom räknas tydligen inte.
  Var faktiskt hemskt att fira jul med mannens familj och alla fick julklappar utom jag. Brukarde alltid i alla fall få något av min mamma men hon hade precis gått bort innan jul. Hur svårt kan det vara att köpa något litet för att visa uppskattning?

 10. Hej Maggan!
  Gu va du är grym! Och vilken body du har! Jisses! Efter 5 barn! Galet bra… Du, jag funderar på dessa fitnesskapslar du äter… Men e tveksam om de hjälper?! På vilket vis tror du de hjälpte dig? Du äter ju väldigt sunt va vi ser på din sida.. Är de inte de som gjort sitt, inte kapslarna? Önskar att de e så bra som du säger så man kan få bort några extra kilo.
  Ha nu en fin kväll J.T

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..