ANNONS

Tummen ner för Cancer!

/

13173367_1709851949281227_7718275099821284551_o

Precis dagarna innan jag flyttade ner till Spanien så blev jag kontaktad av två fantastiska killar, Felix och Robin som har tagit initiativ till ett projekt som stöttar cancerforskningen. Killarna åker runt till alla möjliga svenska profiler och samlar ihop tumavtryck.  Jag blev så glad när jag fick vara med på det här projektet! Killarna var så fina och kom till och med hem till mig där vi löste min medverkan.

De riktiga hjältarna i det här projektet är naturligtvis de som tagit initiativet och genomför detta, men vi är också en uppsjö av personer som genom vår medverkan stöttar både killarna och projektet. Carola, Lasse Åberg, jag, Börje Salming, Charlotte Kalla, Lisa Nilsson och många många fler.

Våra personliga tumavtryck har vi fått ”tumma” på en tavla som så småningom kommer att auktioneras ut till förmån för cancerforskningen. Detta kommer ske någon gång i höst och jag ska försöka hålla er uppdaterade, men följ gärna projektet på länkarna nedan. Kika gärna på klippet på killarna från Nyhetsmorgon.

tummenner

Vill ni veta mer och se mer om vilka som medverkar i projektet gå till www.tummennerforcancer.se och följ deras resa på Facebook HÄR.

Jag tror de flesta av oss har blivit drabbade av den djävulska sjukdom. Om inte personligen och fysiskt, men väl någon i vår närhet. Min högsta dröm är att vi ska kunna utrota skiten en gång för alla!

Tack för att du finns och kom ihåg att sätta värde på din hälsa.

Tusen kramar!!

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00