STARZ

image

image

image

En dag med Hans på stranden….

image

Hans är Marbellas pärla!
Genuin, jäkla underbar, omtänksam och med ett hjärta av guld ❤

STARZ har du inte varit där?
På Hans resturang?
Om inte? Då ska du besöka Hans och hans hund buzzze Maxi..
God mat och fantastisk service.
(På lördagar marknad!)
Passa på att äta en god frukost på STARZ, innan du shoppar. Åker du dit till ca 10, då får du garanterat plats i parkeringsgaraget. ETT SMART TIPS!

image

Ikväll ska vi på middag med norrbaggar. Ska bli miiike skööööj!

 1. 5gram skriver:

  Du ser så avslappnad och rofylld ut, jag hoppas och tror att livet och solen ler åt sig och ger dig all den styrka som du behöver. Du är helt fantastisk och en av de starkaste kvinnor jag känner till!

 2. Maivi skriver:

  Så han växer lilla Lo, oj så fort det går! Han är ju för härlig! Jag tror han är lite solbrun också!

 3. Erika skriver:

  Jag blir så glad av att läsa din blogg magdalena tack för att du är den du är <3 Jag och min familj och barn har funderat på att flytta ett år till australien när bebin föds. Vi är inte miljonärer som många tror ( om man bor utomlands) utan det handlar för våran del att göra vissa val, hyra ut lägenheten och så har vi sparat pengar.
  Många kramar till alla. ! 🙂

 4. Lena skriver:

  Kaffe och morgonläsning av din blogg gör min dag <3 Ni ser ut att ha det fantastiskt där ni är, tror jag kommer farande en sväng…:)

 5. Lotte skriver:

  Så härligt väder ni har 🙂 Jag längtar tillbaka till värmen vi hade här förra veckan. Men nu är det snart helg (igen) och det ska bli såååå skönt
  http://www.lotte4.blogspot.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..