ANNONS

Stranden, Fjonkmys och svenskt kaffe

/

Vi har myst mest hela dagen och i kväll har vi hängt på stranden. Härligt att ha Fjonk här några dagar nu och jag har sagt det förut´hade jag varit miljonär hade jag flyttat ner hit för gott. Barnen är så oerhört lyckliga här nere och det är helt fantastiskt att se och känna.

IMG_0070

IMG_0066

IMG_0067

IMG_0068

Två killar med stora hjärtan och den ena mer underfundig än den andre:-)

IMG_0072

Tack Lotta för att du tog med dig svenskt kaffe ner!:-) Arvid Nordquist nya sommarkaffe.

IMG_0069

Vi tog med oss en termos ner till stranden. Det går hitta ”vanligt” kaffe i Svenskaffären, annars är jag inte imponerad. Antagligen är man så inkörd och van vid kaffet ”hemma”. Sedan fattar till och med jag att det inte finns något svenskt kaffe och att alla bönor kommer annanstans ifrån. Det här #sommarkaffet var riktigt gott. Rio? 🙂 Funkar lika bra i Marbella, hehe.. Jag ska be Svenskaffären ta hem en pall till mig, de har inte fått in det i sortimentet ännu.

IMG_0071

Brukar du vara noggrann med ditt kaffe? Smak och om ”källan” till kaffet har schyssta villkor? Det finns väl en mängd märkningar men det här är är UTZ certifierat. UTZ Certified är den volymmässigt största hållbarhetscertifieringen inom kaffe. Den står för ett hållbart jordbruk och bättre möjligheter för jordbrukare, deras familjer och vår planet. Kaffet smakar lite extra bra då, eller hur?

Hur dricker du kaffe? Snabbkaffe? Är du en kaffesnobb? Jag är ju ingen barista, men att det är tillverkat under schyssta former och att det är gott och inte gammalt rävpiss som stått på värmeplattan en halv dag är det enda jag begär:-)

I morgon har jag en spännande sak att berätta för er. Inget som kommer vända upp o ner på världen, men en god sak och en självklar sak för mig att vara med på!

Sovdags och jag har nästan alla killarna hos mig och jag känner mig full av tacksamhet och kärlek. Isak och Lancelot saknas här nere. Lance är hos sin pappa i Sverige och Isak är nog med oss här trots allt.

KRAM!

Inlägget är ett samarbete mellan mig, Filip, Tristan, Charlie, Louie, Mumin, Lotta och Arvid Nordquist

62
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00