Dagar i bild..

Stackars Filip har blivit kass!
Feber, mage och värk i hela kroppen.
Flunsan, eller utarbetad?

Inte helt säker. Men RISIG är han…

image

Nakensolning med bra bok!

image

image

Mitt nya favohäng på stranden

image

image

Desto ljusare färg på rosévinet desto godare!!

image

image

Kvällstur på sparkarna

image

Kort med kortkungen.

Plockade Tristans mobil igår. WOW I’ve got my Child back!!

image

image

Det ligger inte bara små barn i vagnen

image

Nya grejen på fritids är ansiktsmålning

image

Kvällspromenad efter skolan

image

image

image

image

image

Rumpnisse!

image

 1. Ser helt underbart ut. Den boken ligger och väntar på mig. Har beställt 10 st pocket då jag kommer vara på resande fot hela sommaren. Längtar också till solen nu. Beställde betakarotenkapslarna och märker att jag fått lite färg redan. Skönt då jag var så blek i ansiktet.
  Och så vill jag bara tacka för att du skriver. Vi har samma sorts humor så jag bara älskar att läsa din blogg.
  Kram

 2. Hej Maggan
  Är boken bra? Har den på nattduksbordet men har svårt att komma in i den så boken ligger mest och dammar 🙂 Blir den bättre längre fram?
  Må så gott!

 3. Hej! Underbar bogg, läser när jag har tid. En undran var i Spanien bor ni? Är i Fuengirola varje sommar och undrar lite var du red någonstans. Skulle gärna vilja ta med mina flickor på en ridtur. Dina bilder ser så härliga ut.

 4. Så fantastiskt du har det ! Du är en härlig person och värd detta flera gånger om ! Sen håller jag med dej ang rose viner , mitt favorit rosevin nu är Perfekt Day ! Vilket är ditt ? Ha det gott och njut varje minut ! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..