Schlagern, vanlig bok eller e-bok?

Gomorr! Är ni nöjda med resultatet från schlagern igår? Eller EUROvisionen heter det ju:-) Gillade Australien skarpt, även om jag kollade med ett halvt öga. Kul och oväntat att Ukraina vann:-)  Jag fattar inte hur en sådan produktion kan gå så felfritt?Alltså hela programmet! Inte någon som ramlar eller gör bort sig. Är inte det lite lustigt?

Jag skrev när vi hade varit i Sverige sist att jag använder mig av paddan och datorn ibland när jag ska läsa och det var någon av er tanter som påpekade att jag hade min riktiga bok i papper med mig också:-) Jag kan gilla vanliga böcker väldigt mycket, men om man är sugen på en barnbok eller annat så är e-böcker oslagbara. Eller om man vill ha en ljudbok med för den delen.

detskabli

MITTPERFEKTA

SJÄLVKLART vill jag göra reklam för mina egna böcker som finns online på Nextory. ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig” finns om ljudbok, dock inte ”Mitt perfekta liv”.  ”Det ska bli”… har lästs in av duktiga Helena Af Sandberg. Kul ändå att min bok ligger på topplistan, hehe..

IMG_0043

Vill man lyssna på vuxenböcker för sig själv går det bra också 🙂

IMG_0042

Regnar det ute och huset inte är fullt av gäster så tar jag och Charlie en liten stund ibland och jag läser för honom och han gillar Super-Charlie även om vi nu har gått igenom alla:-) Charlie är en tänkande liten gubbe och jag älskar att ligga eller sitta bredvid honom och höra hans tankar och kluriga funderingar.

Jag har ett samarbete med Nextory i och med att jag har mina böcker där,  och har fått en gratismånad och har inte bundit mig till något. Du får gärna prova du med! Ingen bindningstid! Gå in HÄR och registrera dig idag. OBS! Se till att koden MAGDALENA står med som kampanjkod, men det ska det göra om ni följer länken, mitt namn ska ploppa upp automatiskt!

Tjänsten är super, särskilt om man åker bil eller flyger. Du behöver inte vara uppkopplad mot något wifi, utan kan läsa offline och du kan välja bland tusentals böcker. Som Spotify, fast för böcker.

Tomas ringde och berättade att det var 6 grader och regn hemma i Sverige, hehe.. Stackare! Är det så i hela landet tro?´

Nu ska vi vila en stund, sen´får vi se vad vi gör av resten av söndagen.

Tips på bra barnböcker? Online eller sådana man kan ta´på:-) ?

Kram!

 1. Vilka fina hörlurar, var har du köpt dem? Verkligen supercoola! <3
  Kram fina Du!

  1. Marshall tror jag att de heter… kram till dig❤

 2. Ann skriver:

  I mitt fall är det verkligen inte regler som gör att jag använder hjälm eller att jag har lite framförhållning när det gäller vissa saker. Har man sett en cykelolycka utan hjälm har man alltid hjälm på sig.

 3. Maria skriver:

  Båda dina böcker är kanonbra, på olika sätt.
  Blir det en tredje?
  Jag skulle gärna läsa en om din tid som fotbollsfru och/eller popstjärna. Din sanning. Behöver ju inte vinklas så att du ”kastar skit” på någon annan.
  Tack för en härlig blogg. Allt gott till dig.

 4. Maria skriver:

  Boktips till barnen är Sune-böckerna!
  Jag har läst dem för mina barn, humorn är ju bara så bra, så både jag och barnen skrattar högt:)
  Ett riktigt mood-boost boktips!

  Ha det bra nu i värmen!!

 5. Malin skriver:

  Älskar böcker till både mig och barnen. Har oxå grubbel och funderar barn och de älskar böckerna ”lätt fakta om” finns hur många som helst och de är på riktigt och det är ju mest spännande :). Även Ivar möter… Av Lisa Bjärbo. Handlar om dinosaurier, med fakta i fiktionen 🙂 :).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..