Curlingmaka, längt och mathem

Gud vad jag saknar Filip.  Fast det är lite skönt nu när det är lite lugnare och vi kan tagga ner lite, jag, Mumin och barnen. Jag är lite orolig att Filifjonk inte äter och sköter sig hemma i Stockholm, hehe… Tänkte hjälpa honom lite på traven så han äter frukost och kan laga sig mat när han är hemma, i stället för att äta ute hela tiden. Kylskåpet hemma gapar ju tomt eftersom lägenheten knappt har använts av någon. Nu är ju Filip inte handikappad och egentligen en handlingskraftig kille, men jag tänker faktiskt att han glömmer bort sig själv i allt jobb.

mathem

Jag har påbörjat ett samarbete med och  har ett konto på Mathem så jag har i smyg handlat hem ett par kassar till honom via nätet:-) Nu har han inget val mer än att äta upp det jag beställt:-) och jag fick bilder av honom i förmiddags när han möttes av kassarna utanför dörren.

IMG_0035

IMG_0036

Jag har vanligtvis inga problem med att gå till butik och handla, och särskilt här nere där allt fortfarande är lite annorlunda och det är kul att går runt, men det här verkar smidigt som attan.

Vad händer hos dig i kväll? Eurovisionsfestivalen? Heter det Melodifestivalen? Eller är det bara den svenska som heter så?

Ännu en gång kram på dig och glöm inte bort att du är viktig och värdefull, för mig och en hel bunt andra!!! ❤

KRAM x

 1. Lisa skriver:

  Mathem är toppen men deras kassar står aldrig och väntar utanför dörren. Man måste alltid vara hemma och signera vid leverans för att få sina varor.

  1. MatHem skriver:

   Jodå vi ställer utanför om du inte är hemma. Dock tar vi bort alla varor som är 18årsgräns på och returnerar. Men kassarna står kvar // Dan 🙂

 2. Hej jag försökte beställa därifrån. Men gick inte. Bor i Västerbotten i Holmsund. De kanske inte levererar hit? Gick inte heller att välja jag hämtar själv

 3. Lusa skriver:

  Är det ett reklam inlägg?
  Följer er båda på instagram och där
  är Filip långt borta fr Sverige o matkassar..
  Annars en väldigt trevlig blogg du har

  1. Förlåt! Självklart ska det stå att det är i samarbete med. Det var jag som var lite stressad….
   Filip har varit i Sverige hela veckan. Han pendlar….. Han reste bort i går till Barcelona. Tack för att du rättade mig. Stor kram. Ska genast lägga till. Får skylla på bäbishormoner

 4. Emme skriver:

  Vilken fin kärlekshandling i dubbel bemärkelse ❤️

 5. Lisen skriver:

  Nej, nej! Tittar inte på skiten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..