ANNONS

Curlingmaka, längt och mathem

/

Gud vad jag saknar Filip.  Fast det är lite skönt nu när det är lite lugnare och vi kan tagga ner lite, jag, Mumin och barnen. Jag är lite orolig att Filifjonk inte äter och sköter sig hemma i Stockholm, hehe… Tänkte hjälpa honom lite på traven så han äter frukost och kan laga sig mat när han är hemma, i stället för att äta ute hela tiden. Kylskåpet hemma gapar ju tomt eftersom lägenheten knappt har använts av någon. Nu är ju Filip inte handikappad och egentligen en handlingskraftig kille, men jag tänker faktiskt att han glömmer bort sig själv i allt jobb.

mathem

Jag har påbörjat ett samarbete med och  har ett konto på Mathem så jag har i smyg handlat hem ett par kassar till honom via nätet:-) Nu har han inget val mer än att äta upp det jag beställt:-) och jag fick bilder av honom i förmiddags när han möttes av kassarna utanför dörren.

IMG_0035

IMG_0036

Jag har vanligtvis inga problem med att gå till butik och handla, och särskilt här nere där allt fortfarande är lite annorlunda och det är kul att går runt, men det här verkar smidigt som attan.

Vad händer hos dig i kväll? Eurovisionsfestivalen? Heter det Melodifestivalen? Eller är det bara den svenska som heter så?

Ännu en gång kram på dig och glöm inte bort att du är viktig och värdefull, för mig och en hel bunt andra!!! ❤

KRAM x

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00