Svärmor, marknad och egentid

Svärmor Carin och svägerska Eva är här. Vi tog den vanliga rundan upp till marknaden. Börjar bli tradition.

image

-What the fuck!!! Vilka jäkla pattar kärringen har!!!!

image

image

Hans och Eva utanför Ambrosia (vårt lokalhäng)

image

Filip har tagit ner sin bil och glider runt som en riktig söndagsfarbror

image

Killarna var verkligen glada över att se honom i morse

image

Ulla-Maja i sitt snygga fynd på marknaden

image

Dagens outfit. Ett par trosor på huvudet och en nybadad bäbis i famnen.
Jag brukar tvätta/bada honom ca vart 3 dag. När han börjar lukta kräk. (Någon sa att jag inte får bada för ofta. Det gör jag inte heller)

image

Filip hade med sig den här boken till mig.
Kan inte passa bättre för mig än nu!

image

Träffade Peter på marknaden! En gammal kollega från musiktiden!  Kul det var många år sedan…

image

I skrivandets stund njuter jag av lite egentid.

Har lagat lasange till middag och ikväll ska vi smita ut på middag.  Jag och Filip…

image

Kram på er❤

 1. Så härligt att följa dina dagar i spanien, ja annars också men mitt favvoland spanien förgyller 😉
  Njut av en härlig kväll bara ni två.
  Du är mer än fantastisk!

  1. Du behöver pass för hunden. Bl.a rabiesspruta, övriga sprutor beroende på vilket land ni åker till. Vi tar med vår hund till Mallorca varje år och det fungerar perfekt ,

 2. Jag älskade min ”dag på 3 minuter bok ” ett tag sen glömde jag bort den 🙁 måste skärpa mig gillar att man får tänka till vad som varit minnesvärt, saker man ser fram emot, goda gärningar, det man blir lycklig över och det viktigaste tacksamhet toppen bra:))) vore bra för en del gnällspikar jag känner hehe 🙂 ni ser ut att ha det härligt ❤️

 3. Att få läsa din blogg ger mig inre harmoni :). Livet är upp och ner och du är en överlevare som väljer livet, men du ljuger inte om att det även är tufft. Njut av er vistelse, jag skulle åka imorgon om min man bara vågade, men han är en oxe som helst inte vill röra sig en meter

 4. Hej Magda! Underbara dagar ni har i Spanien, vad härligt.
  Har en undran och hoppas du har tid att svara. Har tänkt själv att åka till Spanien med min son på nu 2 månader. Men när åkte du första resan dit…hur gammal var han? Dom säger att vaccinationssprutan måste tas och kan först ges vid 10 veckors ålder. Som sagt hur gjorde du? och har du ngt tips inför flygresan? Ska flyga själv och det är lite blandade känslor…
  Vore så tacksam för svar!=)

  Ha det gott.

  Hälsn. Lisa

 5. Vad härligt det ser ut.
  Tror det var din svärmor som hämta sitt pass i veckan hos polisen.
  Hon va så glad för hon skulle träffa sina barnbarn, hon kalla dem för sina små prinsar 🙂
  Så skulle hon träffa sin son och svärdotter också, och det va hon också glad över. Ni bodde i Spanien nu. Hon sa inte era namn , men jag som följer dig förstod att hon mena er 😉
  Vilken härlig kvinna, så glad hon va över att hennes pass va klart och att hon skulle träffa er 🙂
  Hoppas ni njuter 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..