Grillkväll och spy!

Grilla den 18 april? Sitta i natten utan mygg och filtar och njuta av en kopp te.
Det gjorde vi igår!

Tills faan kom på besök….!

Tristan blev magsjuk och spydde
(Idag mår han strålande! Men är SJÄLVFALLET hemma från skolan)
Han kanske åt något dåligt?

Lenita stod för grillningen.

Lenita är singel och ensamstående med 3 barn. Precis som jag själv var för ett gäng år sedan…

Det som slår mig är att hon är så jäkla cool och handlingskraftig.
JAG har tappat min glöd lite. Det slog mig verkligen igår…

Jag har blivit en jävla äktenskapsmes!

Jag VAR som Lenita.
Jag hade mitt hus, borrade upp tavlor, klippte gräset. Grillade och lagade bilen….

Ett exempel från igår:

Jag: jag vet inte hur man sätter på grillen?
Jag ringer och frågar Filip!

Lenita: NEEEEEEJ! Det fixar vi själva! Jag gör!

Jag vill ha tillbaks min glöd! Jag har blivit en axelklamrare och fjant…heheSötpotatis, har inte upptäckt hur gott det är tidigare. WOW!

Dagens ordspråk!

(Ingen vill vara med på bild….)

Nu ska vi packa ihop oss och åka ner på stan. ❤
Sista dagen med tjejerna, och Tristan? Han går det ingen nöd på. Han är väl omhändertagna av tv och Mumin


Kram x

 1. Åh, va jag känner igen det där! När jag var singel med mina 2 barn så fixade jag också allt själv. Jag försökte i alla fall även om det inte alltid blev med önskat resultat 😉 Nu frågar jag alltid min sambo om jag är osäker, låter alltid honom byta däck, klippa gräs, borra upp tavlor etc. Varför blir det så? Jag vet ju att jag kan själv!!
  Ni ser ut att ha en härlig tid i Spanien! Själv ska jag åka en vända till Madrid snart och det ska bli skönt! Sol, värme, tapas & cava!! Kram

 2. Härligt att se er alla tillsammans <3 Kul att Lance är och hälsar på också <3 Du skrev i ett tidigare inlägg att han var tvungen att vara hemma och sköta skolan, har han fått ledigt nu då? Njut i värmen! Kram kram

  1. Vitpeppar är medicin mot magsjuka! Tugga eller svälj 6-7 vitpepparkorn om magsjuka härjar runtomkring i förebyggande! DET HJÄLPER!

 3. Jag gillar dig, Magdalena, du har humor och en viss självdistans men jag är faktiskt lite orolig. Jag har märkt en viss ambivalens där du å ena sidan vill vara svag och få avlastning, men å andra sidan vill du vara stark och klara allt själv. Du jämför dig med andra osv. Jag undrar, vem eller vad är det som gör att du känner så? (Frågan är retorisk.) Jag bryr mig, så snälla, ta inte illa upp. Utseendet är viktigt, ni flackar runt, du vill ha hjälp, du vill klara dig själv.
  Flera av dina senaste inlägg har handlat om att du är trött och inte orkar dra hela lasset själv. Förståeligt! Urklipp: ”med stor familj… känner mig ständigt trött”. Sedan får du idén om ett lyckopiller för kvinnor! Sedan: ”trött, ledsen… man får tänka på att det bara var 6 veckor sen jag födde barn”, ”allt bara körs på, fortgår, man glömmer bort att jag oxå kan vara svag. Jag ska vara så jäkla stark…”
  Flera veckor tidigare; inlägget om Filips mobil- och jobbvanor; ”jag vet att jag är hård, men det är för FILIPS skull, OCH barnens…” Sedan tog du tillbaka det i ett inlägg senare, då du skrev typ ”han är vuxen och får göra som han själv vill”.
  Nu ser du dig som en ”äktenskapsmes” när du ber din karl (som jag tolkar det) om hjälp. Förut gjorde du allt själv, skriver du.
  Jag tänker att inte kan vara så lätt för Filip (eller vem du nu menar) ELLER för dig, när du inte riktigt vet vilket ben du ska stå på. För du ska veta att ingen klarar allt själv i det långa loppet. Det tar förr eller senare knäcken på en. Hyllningar av dylika personer/kvinnor som klarar ”allt” har gått lite för långt anser jag och skapar bara en enorm stress och känsla av otillräcklighet för många. Jämför dig inte med andra. Lyssna inåt och kommunicera sedan ut det till berörda. Hoppas det går bra för dig. Varma hälsningar…

 4. Maggan, nu är du väl ändå väl hård mot dig själv. Jag tycker du verkar ta stort ansvar hela tiden. Du går igenom en stor sorg och tar samtidigt hand om fyra barn, varav den yngste bara är några månader. Och barnets far verkar ju inte ta så stort ansvar för Louie. Skulle du göra allt själv menar du? Nej, låt du Filip jobba med det som han kan göra.Om du hade blivit ensam hade du SÄKERT ”kommit ikapp” men i dagsläget är det bättre att ni delar ansvar för att du ska orka. KRAM!

 5. Tack fina du för allt du delar med dig av i din blogg!
  Har följt dig i flera år men inte riktigt vetat vad jag ska skriva till dig…
  Vill bara att du ska veta att jag tycker du är en fantastisk person och mamma. En stor förebild för oss andra!
  Du står för styrka, mod och kärlek!
  Du ger mig så mycket positiv energi genom att bara vara dig själv, tack för allt du delar med dig av på både din blogg och på instagram!

 6. Du har inte tappat din glöd! Du behöver ju inte kunna sätta på grillen.Man behöver inte kunna allt. Ni är ju ett team du och Filip.
  Men varför sover Tristan i badkaret när han är sjuk :-))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..